Samsung Galaxy S6 Edge Plus – iata specificatiile tehnice

Sasmung Galaxy S6 Edge Plus specificatiiPrimele imagini cu Samsung Galaxy S6 Edge Plus au aparut ieri multumita iPhone 6, iar daca atunci nu vedeam specificatiile tehnice ale terminalului, ei bine iata ca astazi situatia este complet diferita pentru dispozitiv.

Specificatiile tehnice ale Samsung Galaxy S6 Edge Plus au fost prezentate multumita unor surse asiatice care au avut ocazia de a testa dispozitivul inainte ca el sa fie prezentat de catre compania Samsung in data de 12 august, lansare aoficiala in anumite tari de pe glob urmand a avea los in 14 august.

Conform acestor informatii, specificatiile Samsung Galaxy S6 Edge Plus includ : un proesor Exynos 7420 de 64 biti fabricat de Samsung care are o frecventa de lucru mai mare, 4 GB RAM, o baterie de 3000 mAh si probabil o placa grafica mai puternica pentru a sustine ecranul mai mare si probabil o rezolutie mai buna.

Practic specificatiile Samsung Galaxy S6 Edge Plus nu sunt extrem de impresionante avand in vedere ca unele smartphone-uri lansate si altele anuntate vin cu 4 GB RAM si procesoare octa-core exista de mai bine de un an de zile in multe smartphone-uri, asa ca vorbim despre un terminal dotat corespunzator anului in care ne aflam.

Pe de alta parte, specificatiile Samsung Galaxy S6 Edge Plus ne conforma faptul ca Samsung intentioneaza sa ofere performante de top pentru viitorii sai clienti, dar la acest lucru ne puteam astepta avand in vedere ca acelasi lucru se intampla de fiecare data.

Specificatiile Samsung Galaxy S6 Edge Plus sunt similare cu cele ale Samsung Galaxy S6 sau Samsung Galaxy S6 Edge, astfel ca Samsung doar reutilizeaza hardware aflat in folosinta, intr-o anumita masura, asa ca sporul in performante fata de terminalele vechi nu va fi mare.

In final merita mentionat faptul ca Samsung Galaxy S6 Edge Plus si Samsung Galaxy S6 Plus, care sigur va fi lansat cu el, va avea un ecran de 5.5 inch similara cu cel al iPhone 6 Plus.

8 COMENTARII

  1. Dc S6 Edge + e un terminal bine dotat comparat cu anul în care suntem, atunci I6/I6+ cum e dotat comparat cu același an în care suntem acum? Doar ca întrebare. De aici sa înțeleg ca hardware-ul Apple e la nivel de 2012?

  2. Nivel 2012 dar o sa se pise 6S-u pe octa-core si 400 de Gb ram ca tot are lag, poti sa-i pui si i7 , android ramane android, samsung a ramas la aceeiasi tactica de atrage clientii prin specificatii atat.

  3. Eric degeaba pui 4-10gb ram si procesoare cat mai mari daca softul e de c****… Sincer windows phone este mult mai stabil decat android si are o fluiditate super ..si ce crezi nu sunt fan windows phone si asta din cauza ca nu exista aplicatii suficiente … Ios in momentul de fata cu 1gb ram si procesor dualcore este in topul celor mai bune smartphone-uri …am ip 6 si in antutu am aproape acelasi rezultat cu note 4 diferenta foarte mica in favoarea note 4 …

  4. Eu am in pod un PC 286 care ruleaza MsDOS si e mult mai fluid decat laptopul meu cu nspe core si nspe giga de RAM.
    Deci nu specificatiile conteaza ci sistemul de operare.
    I love that logic!

  5. la baterie ma refer. Astia de la samsung is nebuni, pe bune. Mai urmeaza sa puna displayurile lor 8k intr-un telefon, șaptejdemii de rami si gata..in 5min sa moara bateria.