Samsung Galaxy S6 Edge Plus – iata specificatiile tehnice

Sasmung Galaxy S6 Edge Plus specificatiiPrimele imagini cu Samsung Galaxy S6 Edge Plus au aparut ieri multumita iPhone 6, iar daca atunci nu vedeam specificatiile tehnice ale terminalului, ei bine iata ca astazi situatia este complet diferita pentru dispozitiv.

Specificatiile tehnice ale Samsung Galaxy S6 Edge Plus au fost prezentate multumita unor surse asiatice care au avut ocazia de a testa dispozitivul inainte ca el sa fie prezentat de catre compania Samsung in data de 12 august, lansare aoficiala in anumite tari de pe glob urmand a avea los in 14 august.

Conform acestor informatii, specificatiile Samsung Galaxy S6 Edge Plus includ : un proesor Exynos 7420 de 64 biti fabricat de Samsung care are o frecventa de lucru mai mare, 4 GB RAM, o baterie de 3000 mAh si probabil o placa grafica mai puternica pentru a sustine ecranul mai mare si probabil o rezolutie mai buna.

Practic specificatiile Samsung Galaxy S6 Edge Plus nu sunt extrem de impresionante avand in vedere ca unele smartphone-uri lansate si altele anuntate vin cu 4 GB RAM si procesoare octa-core exista de mai bine de un an de zile in multe smartphone-uri, asa ca vorbim despre un terminal dotat corespunzator anului in care ne aflam.

Pe de alta parte, specificatiile Samsung Galaxy S6 Edge Plus ne conforma faptul ca Samsung intentioneaza sa ofere performante de top pentru viitorii sai clienti, dar la acest lucru ne puteam astepta avand in vedere ca acelasi lucru se intampla de fiecare data.

Specificatiile Samsung Galaxy S6 Edge Plus sunt similare cu cele ale Samsung Galaxy S6 sau Samsung Galaxy S6 Edge, astfel ca Samsung doar reutilizeaza hardware aflat in folosinta, intr-o anumita masura, asa ca sporul in performante fata de terminalele vechi nu va fi mare.

In final merita mentionat faptul ca Samsung Galaxy S6 Edge Plus si Samsung Galaxy S6 Plus, care sigur va fi lansat cu el, va avea un ecran de 5.5 inch similara cu cel al iPhone 6 Plus.