iPhone 6C va fi lansat in 2016 cu un design neasteptat

iPhone 6C urmeaza sa fie lansat in cursul anului 2016 de catre compania Apple, cei din Cupertino avand terminalul in proces de dezvoltare in momentul de fata cu diversi parteneri asiatici, insa el nu va fi chiar asa precum ni s-a spus in atatea zvonuri pana acum.

Mai exact, se pare ca iPhone 6C va avea intr-adevar un ecran de 4 inch, insa terminalul nu va avea acea carcasa din plastic pe care atatia ne-au prezentat-o, ci in realitate el ar urma sa vina cu o carcasa metalica similara celor folosite de catre compania Apple in iPhone 5 sau iPhone 5S.

Discutand cu diversi parteneri ai Apple si analizand comenzile pentru componente facute de catre cei din Cupertino, o agentie de analiza a tras concluzia ca Apple dezvolta un iPhone 6C cu o carcasa metalica, design-ul fiind similar cu cel creat pentru terminalele iPhone lansate in trecut.

Although iPhone6C is designed as an extended version, it still uses metal casing based on Apple style. We believe that Apple remains consistent in its design. As we have discussed previously, Apple continues to develop increased hardness for the iPhone metal casing, which requires a more complicated CNC and anodized process.

Daca iPhone 5C are o carcasa din plastic si s-a presupus ca iPhone 6C va avea una similara, iata ca acum vorbim despre ceva complet diferit, astfel ca Apple ne-ar putea pregati o surpriza interesanta pentru anul 2016, dupa ce va prezenta oficial noul sau produs intr-o conferinta.

Conform informatiilor oferite de catre analisti, iPhone 6C va fi lansat la inceputul anului 2016, deci mai devreme de perioada toamnei in care compania Apple prezinta in mod normal terminalele sale iPhone, astfel ca ar putea exista o schimbare si in strategia lansarii de terminale iphone.

Acestea fiind spuse, iPhone 6C urmeaza sa aduca unele surprize pentru noi, insa totul abia anul viitor si nu anul acesta.