Videoclipul melodiei Keith Richards – Trouble a fost lansat in exclusivitate pe Apple Music

Keith Richards TroubleApple si-a facut o “misiune” din a crea videoclipuri pentru artistii populari de pe glob pentru a le lansa in exclusivitate prin Apple Music, iar astazi melodia Trouble a lui Keith Richards are parte de atentia utilizatorilor serviciului de streaming audio al celor din Cupertino.

Noul single al celebrului artist Keith Richards este disponibil in exclusivitate prin pagina Connect a artistului accesibila prin intermediul aplicatiei Muzica a iOS 8.4 sau a iTunes, insa nu doar cei care au Apple Music activat il pot vedea, ci orice persoane cu iTunes instalat in calculator sau aplicatia Muzica in iOS.

Sistemul Connect al Apple Music a fost creat de catre compania Apple pentru a le permite utilizatorilor din lumea intreaga sa intre in contact cu artistii favoriti chiar si fara a avea Apple Music activat, Apple sperand ca ei vor fi atrasi de sistem dupa accesarea informatiilor.

Single-ul Trouble al artistului Keith Richards face parte din albumul Crosseyed Heart, primul lansat de catre el in ultimii 20 de ani, melodia fiind lansata la jumatatea acestei luni, in timp ce albumul urmeaza sa fie lansat oficial pe data de 18 septembrie in lumea intreaga.

Pentru ca promovarea sa fie completa, Keith Richards a acordat si un interviu pentru Beats 1 Radio, acesta urmand a fi difuzat in cursul zilei de maine, asa ca daca sunteti interesati de el, va trebui sa ascultati postul de radio.