OnePlus 2 vs iPhone 6 vs Samsung Galaxy S6 si Nexus 6 (Video)

OnePlus 2 vs iPhone 6 vs Samsung Galaxy S6 Nexus 6OnePlus 2 a fost prezentat oficial in cursul noptii trecute pentru lumea intreaga, iar unele publicatii au avut ocazia de a testa terminalul la fata locului sau inca de acum cateva saptamani de zile pentru a-l prezenta lumii intregi.

V-am oferit dimineata posibilitatea de a vedea o prezentare OnePlus 2 facuta in SUA, iar acum puteti vedea o comparatie facuta pentru terminalul celor de la OnePlus 2 si iPhone 6 vs Samsung Galaxy S6 sau Nexus 6, diferentele dintre dispozitive fiind destul de mari.

OnePlus 2 este mai gros decat iPhone 6 sau Samsung Galaxy S6, insa are o baterie cu capacitate aproape dubla fata de cea a smartphone-ului Apple, diferenta fata de cea a produsului Samsung nefiind chiar atat de mare, desi diferenta in ceea ce priveste autonomia ar trebui sa fie mare.

In ceea ce priveste grosimea OnePlus 2 vs iPhone 6 vs Samsung Galaxy S6 si Nexus 6, terminalul celor de la Apple este cel mai subtire dintre toate, insa asta in principal din cauza faptului ca are o baterie de 1810 mAh, cu aproape 1500 mAh mai mica decat cea a smartphone-ului OnePlus.

In ceea ce priveste design-ul OnePlus 2 nu exceleaza, insa cu un pret de vanzare de doar 330 de dolari nu artrebui sa existe foarte multe plangeri din acest punct de vedere, pretul de achizitie mic venind si cu unele compromisuri care trebuie facute pentru a beneficia de el.

OnePlus 2 este cel mai interesant smartphone al momentului si cu siguranta va fi in atentia tuturor pana in momentul in care iPhone 6S va fi lansat oficial de catre compania Apple.