Samsung te invata cum sa scapi de iPhone, foloseste un MacBook (Video)

Samsung SmartSwitchSamsung a publicat in cursul acestor zile cateva clipuri video prin care ii invata pe utilizatorii obisnuiti de terminale iPhone cum sa faca trecerea de la terminalul lor la un Samsung Galaxy S6.

Pentru a face transferul de informatii Samsung prezinta cateva metode, una dintre ele fiind SmartSwitch, un program pentru PC si Mac, acesta fiind capabil sa preia datele dintr-un backup al iTunes si sa le instaleze intr-un terminal Samsung pentru a ii ajuta pe utilizatori sa nu piarda date importante.

Desi SmartSwitch este disponibil atat pe PC-urile cu Windows, cat si pe Mac-uri, cei de la Samsung folosesc doar un Mac pentru a prezenta intregul proces, alegerea fiind surprinzatoare avand in vedere ca majoritatea utilizatorilor de iPhone-uri au PC-uri cu Windows.

Avand in vedere ca Samsung este un producator de laptop-uri si calculatoare care ruleaza sistemul de operare Windows, probabil oricine s-ar fi asteptat ca in demonstratie sa fie un laptop propriu, insa alegerea Samsung a fost alta si este destul de curioasa.