Prima Pagina Samsung Samsung te invata cum sa scapi de iPhone, foloseste un MacBook (Video)

Samsung te invata cum sa scapi de iPhone, foloseste un MacBook (Video)

Samsung SmartSwitchSamsung a publicat in cursul acestor zile cateva clipuri video prin care ii invata pe utilizatorii obisnuiti de terminale iPhone cum sa faca trecerea de la terminalul lor la un Samsung Galaxy S6.

Pentru a face transferul de informatii Samsung prezinta cateva metode, una dintre ele fiind SmartSwitch, un program pentru PC si Mac, acesta fiind capabil sa preia datele dintr-un backup al iTunes si sa le instaleze intr-un terminal Samsung pentru a ii ajuta pe utilizatori sa nu piarda date importante.

Desi SmartSwitch este disponibil atat pe PC-urile cu Windows, cat si pe Mac-uri, cei de la Samsung folosesc doar un Mac pentru a prezenta intregul proces, alegerea fiind surprinzatoare avand in vedere ca majoritatea utilizatorilor de iPhone-uri au PC-uri cu Windows.

Avand in vedere ca Samsung este un producator de laptop-uri si calculatoare care ruleaza sistemul de operare Windows, probabil oricine s-ar fi asteptat ca in demonstratie sa fie un laptop propriu, insa alegerea Samsung a fost alta si este destul de curioasa.

 • Andrei

  probabil s-au gandit ca cei care detin un iphone au si pc-uri apple.

 • Danut Mihai Florian

  Poate tu ai laptop cu Windows. In state sunt prea mulți care au Mac-uri. Ideea reclamei e de a convinge ca oricine (chiar si cei blocați in ecosistemul Apple) pot sa treacă la un telefon Samsung. Mi se pare ok reclama, iar alegerea unui iPhone 5/5s face S6-le sa iasă foarte pozitiv in evidentă. Bine lucrat, Samsung.

 • Pana si in SUA majoritatea au PC-uri cu Windows, deci nu prea merge…

 • Viorel Predatorul

  Computerele Mac au o imagine “iconica”, este imposibil sa nu le recunosti, si asta este unul dintre meritele Apple. Restul nu au aceeasi imagine. Mai mult, folosind un Mac, practic s-a mers pe ideea ca un posesor de iPhone are si un Mac, este un membru al familiei Apple :), si uite… chiar si asa poti face transferul.
  Ar fi fost aiurea ca ala cu iPhone sa aiba un computer cu o tastatura grosolana, si cu Windows…

 • iTu

  Penibil. Au folosit un Mac in reclama ca sa iti arate care e primul pas ptr a te distanta de apple si usor sa ajungi la windows 10. oricum rusinos ca nu s-au gandit si la utilizatorii de linux 😄 .

 • Viorel Predatorul

  Imagineaza-ti ca daca puneau un PC cu linux, aparea unul si spunea ca e rusinos ca nu s-au gandit si la utilizatorii de Windows, altul ar fi spus ca nu s-au gandit si la utilizatorii de Android, etc. Ideea este de simplitate, pentru cresterea gradului de atentie: trei obiecte, putina miscare, gata!
  In ceea ce priveste ideea ta referitoare la Mac, ai dreptate!