iPhone 6S – inelul camerei de 12 megapixeli si alte componente apar in imagini

iPhone 6S componenta inel cameraNoi componente iPhone 6S apar astazi in imagini preluate direct dintr-o fabrica a partenerului Foxconn care asambleaza terminalul celor din Cupertino, iar in acest articol le puteti vedea pe toate inainte de a fi asamblate in dispozitive.

In partea stanga avem inelele care vor incercui noua camera de 12 megapixeli a iPhone 6S si iPhone 6S Plus, ele confirmand faptul ca in viitoarele dispozitive camera va iesi in continuare in afara carcasei, asa ca nu vom scapa de acest inconvenient anul acesta.

Separat de camera, in imaginea de mai jos puteti vedea conectorii pentru butoanele de volum, butonul Lock, portul Lightning pentru incarcare sau preluare de date si conectorul audio, compania Apple implementand unele schimbari pentru o parte dintre ele.

iPhone 6S – inelul camerei si alte componente apar in imagini

Mai exact, se pare ca butoanele de volum si butonul Lock sunt acum grupate intr-o singura fasie conectoare la placa de baza, aceeasi schimbare fiind valabila acum si pentru camera sau flash LED, ele ocupand mai putin spatiu in carcasa iPhone 6S si iPhone 6S Plus.

iPhone 6s butoane volum, port Lightning, conector audio

Practic marea dezamagire dezvaluita de catre aceste imagini sta in faptul ca nu ne vom putea bucura de terminale iPhone 6S si iPhone 6S Plus care au o carcasa plata si va trebui sa ne multumim in continuare cu o camera care iese in afara carcasei si este deranjanta.

Separat de aceste schimbari componentele din imagini nu sugereaza faptul ca exista alte modificari pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus, asta desi Apple a gandit o multitudine de imbunatatiri hardware pentru cele doua terminale, ele fiind mult mai importante pentru noi.

iPhone 6S componenta inel camera 1

iPhone 6S si iPhone 6S Plus urmeaza sa aiba aceleasi ecrane de 4.7 inch si 5.5 inch precum predecesorii lor, un nou chip A9, o camera de 12 megapixeli capabila probabil sa filmeze 4K, sistem Force Touch pentru noi functii, o carcasa dintr-un aluminiu mult mai rezistent si o multitudine de alte schimbari importante.

iPhone 6S componenta inel camera 2

8 COMENTARII

  1. apropo, vand un iphone 5s gri de 16 gb, castile sunt noi. Vine fara cablu si incarcator. A fost scapat de maxim 7-8 ori pe gresie si are cateva pete de ulei pe display de la cartofi prajiti, relativ insesizabile. Il dau fara cutie. Ofer si un abtipild cu marul gratuit. Rog oferte serioase.

    Zao ma ajuti sa il dau? :))