Asa arata iPhone 6S si iPhone 6S Plus

asa arata iPhone 6SiPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi lansate de catre compania Apple in toamna acestui an si daca inca va mai intrebati cum arata terminalele celor din Cupertino, ei bine poate imaginile din acest articol va vor lamuri.

Ele au fost publicate saptamana trecuta multumita unui sau unor asiatici care au reusit sa le inregistreze intr-una dintre fabricile Foxconn in care iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi asamblate, ele demonstrand fara dubiu faptul ca terminalele vor avea acelasi design precum iPhone 6 si iPhone 6 Plus.

Desi v-am spus acum cateva saptamani cum va arata iPhone 6S, acum avem si confirmarea faptului ca viitoarele smartphone-uri ale celor din Cupertino nu vor veni cu un design modificat, desi multi au sustinut in repetate randuri acest lucru fara a avea vreo dovada in acest sens.

Dupa cum puteti vedea din imagini iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor avea un panou frontal identic cu cel al iPhone 6 si iPhone 6 Plus, iar desi aici avem prezentata componenta doar pentru iPhone 6S, nu va exista vreo diferenta fata de iPhone 6S Plus, asa cum nu exista acum intre principalele smartphone-uri Apple.

primele imagini cu panoul frontal iPhone 6S

Asa cum se intampla in cazul fiecarei lansari a unui terminal din seri s, iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor avea parte de acelasi design precum smartphone-urile lansate cu un an inainte, hardware-ul urmand a fi totusi diferit pentru a oferi o motivatie pentru upgrade si achizitie.

Acum daca va intrebati de ce am tras concluzia ca design-ul iPhone 6S si iPhone 6S Plus nu va fi schimbat, ei bine va aduc in atentie si imaginile cu carcasa iPhone 6S Plus, acestea confirmand fara dubiu ca nu vom avea parte de o schimbare pentru absolut nicio parte a structurii care sustine componentele.

primele imagini cu carcasa iPhone 6S Plus

Acestea fiind spuse, acum stiti cum arata iPhone 6S si iPhone 6S Plus si stiti la ce sa va asteptati in toamna cand cele doua terminale vor fi lansate oficial pe piata.