Motorola : iata cati oameni prefera telefoanele in locul sexului, cati le folosesc in dus (infografic)

dragoste smartphone motorola infograficMotorola este unul dintre cei mai mari si mai vechi producatori de telefoane mobile de pe planeta, iar pentru ca este important sa stie care sunt prioritatile utilizatorilor cand folosesc un asemenea produs, ei au creat un studiu special in acest sens.

Cei de la Motorola au dorit sa afle cat de mult isi iubesc utilizatorii smartphone-urile, la ce sunt dispusi sa renunte pentru a le utiliza zilnic, in ce conditii sunt dispusi sa le foloseasca atunci cand nu stau in pat sau pe un scaun, iar rezultatele sunt destul de impresionante.

Conform studiului motorola, 57% dintre posesorii de smartphone-uri isi folosesc terminalele pe WC, 17% fac dus cu ele, 19% dorm cu ele, 20% ar fi dispuse sa renunte la o intalnire cu persoana iubita pentru a le folosi, iar 54% spun ca acesta este principalul obiect pe care l-ar salva daca ar trebui sa se salveze de un incendiu.

In ciuda acestor informatii, 39% dintre participantii la studiu sustin ca nu sunt fericiti de “relatia” pe care o au cu smartphone-ul lor si acest raspuns are la baza cateva motivatii foarte clare.

Mai exact, 79% dintre utilizatori sunt deranjati cand smartphone-urile le intrerup anumite activitati, insa in ciuda acestui lucru, 40% dintre oameni spun ca impartasesc cu smartphone-urile secrete pe care nu le-ar spune chiar si celor mai buni prieteni.

In final se pare ca 22% dintre participantii la studiu ar fi dispusi sa renunte la sex pentru un weekend decat sa renunte la smartphone si asta spune foarte multe despre nivelul de dependenta pe care il genereaza aceste terminale mobile pentru anumite persoane.

Cat de bine va reprezinta pe voi aceste informatii ?

dragoste smartphone motorola infografic 1