Aplicatia iDevice.ro 1.0.5 update este disponibil pentru instalare

Versiunea 1.0.5 a aplicatiei iDevice.ro este incepand de astazi disponibila in App Store cu o serie de schimbari pe care unii dintre voi le asteptau de ceva vreme si care va vor imbunatati experienta generala de utilizare a aplicatiei.

Dupa cum am specificat si in changelog, aplicatia este acum compatibila cu iOS 8, desi functioneaza si in iOS 7, are rezolvate o multitudine de probleme de functionare, are un browser intern care nu va va mai scoate din aplicatie cand accesati un link si permite vizualizarea clipurilor video in landscape mode.

Mai mult decat atat, noua versiune are implementat sistemul de comentarii Disqus, astfel ca daca nu o instalati nu veti mai vedea comentariile publicate de catre utilizatori, asa ca va recomand sa faceti actualizarea chiar acum.

  • compatibilitate cu iOS 8;
  • rezolvare probleme de functionare;
  • implementare browser intern;
  • rezolvare problema afisare si trimitere comentarii;
  • vizualizare clipuri video in landscape mode.

Urmatorul pas este implementarea compatibilitatii cu iPhone 6 Plus, implementarea altor functii si lansarea unei versiuni cu interfata pentru tabletele iPad si sper ca pana in toamna sa va pot oferi aceasta actualizare, insa nu va fac vreo promisiune.

Mai mult decat atat, incepand de astazi puteti accesa si versiunea mobila a iDevice.ro direct din aplicatie, astfel ca daca intr-un moment sau altul nu vedeti informatii noi disponibile in aplicatie, puteti verifica versiunea mobila a blogului.

Vreau sa le multumesc dezvoltatorilor de aplicatii de la Hornet Mobile pentru tot ajutorul oferit pana acum in pregatirea acestei actualizari si pentru ceea ce va urma, iar daca intentionati sa lansati vreo aplicatie, vi-i recomand cu foarte mare caldura.

Acestea fiind spuse, daca intampinati vreo problema in utilizarea noii versiuni a aplicatiei, va rog sa imi trimiteti informatiile prin email, chiar si cu un screenshot, la zaone@idevice.ro.

Puteti DESCARCA GRATUIT aplicatia iDevice.ro din App Store.

Pretul initial:
Numele:
iDevice.Ro Push App

Gratuit

DESCARCA





Developer: Adrian Gabor
Categoria: News


Descriere: iDevice.ro este in momentul de fata cel mai citit blog tehnologic din Romania, sute de mii de romani citind lunar cele mai noi si mai interesante stiri despre produse Apple si orice are legatura cu domeniu…


Dimensiunea aplicatiei este: 7.5 Mb