Apple TV 4 va fi lansat in septembrie, iata detaliile

Apple TV 4 4KApple TV 4 va fi lansat in septembrie de catre compania Apple, cei din Cupertino pregatindu-se in final sa aduca noul produs pe piata dupa mai bine de un an de zile de dezvoltare si cateva prezentari amanate in trecut.

Cea mai recenta amanare a prezentarii a avut loc la WWDC 2015, compania Apple intentionand sa prezinte Apple TV 4 atunci, insa din cauza problemelor generate de incheierea unor contracte pentru lansarea unui serviciu de streaming TV lansarea a fost amananta atunci.

Acum Apple pare sa fi rezolvat problemele pe care le are cu Apple TV 4, insa nu intentioneaza totusi sa lanseze un serviciu de streaming TV pentru utilizatorii din SUA, cei din Cupertino luand decizia de a amana oferirea acestui sistem pana in momentul in care toate contractele vor fi semnate.

Conform unor informatii preluate de la surse din interiorul Apple, Apple TV 4 va fi mai subtire decat Apple TV 3, va avea un chip A8 al iPhone 6, va avea un App Store cu aplicatii si o telecomanda cu touchpad care va permite o controlare mult mai usora a produsului.

Sources familiar with Apple’s plans tell us that the company intends to announce its next-generation Apple TV in September. Expect a refreshed and slimmer chassis and new innards; Apple’s A8 system on chip; a new remote that sources say has been “drastically improved” by a touch-pad input; an increase in on-board storage; and an improved operating system that will support Siri voice control.

Separat de acestea Apple TV va avea un software cu o interfata actualizata care va oferi posibilitatea de a vizualiza continutul intr-un format mai usor de controlat, dar si de a accesa mai multe optiuni si informatii multimedia puse la dispozitie de catre compania Apple.

In continuare aflam ca Apple TV 4 va putea fi controlat folosind asistentul personal Siri si va permite utilizarea Apple Music direct de pe televizoare, astfel ca sistemul va atrage un set nou de utilizatori dupa lansarea noului produs pe piata, in toamna acestui an.

Dupa cum probabil va imaginati deja, Apple TV 4 va fi prezentat de catre compania Apple in evenimentul in care iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi prezentate lumii intregi, asa ca vom avea parte de o conferinta lunga atunci.