Race The Sun – un joc antrenant pentru iPhone

Race The SunRace The Sun este un joc lansat in cursul acestei saptamani in App Store pentru iPhone si iPod Touch, el propunandu-ne un gameplay extrem de atractiv care ne poate tine ocupati timp de cateva ore bune in timpul utilizarii iDevice-urilor noastre.

Conform dezvoltatorilor jocului Race The Sun, in cadrul sau vom avea controlul asupra unei navete care functioneaza folosind energie solara, astfel ca atat timp cat stati in lumina soarelui va veti putea controla naveta in toate calatoriile pe care urmeaza sa le faceti.

You are a solar craft. The sun is your death timer. Hurtle towards the sunset at breakneck speed in a futile race against time. Delay the inevitable by catching energy boosts which reverse the setting sun – if only for a moment.

Race The Sun este practic un racer in care va trebui sa culegeti o multitudine de bonusuri si boost pack-uri cu energie, fiecare dintre ele oprind soarele care se pregateste apuna si sa va lase fara energia de care aveti nevoie pentru a finaliza fiecare cursa i ncare participati.

Practic jocul seamana intr-o anumita masura cu un titlu lansat cu mai bine de un an de zile in urma in App Store, ideea din spatele sau fiind aproximativ similara cu cea a Race The Sun, diferenta fiind ca acolo trebuia sa controlam o pasare care calatoreste prin diverse forme de relief.

Race The Sun is inspired by arcade games of the past with a focus on highscores, short game sessions, and pure fun mingled with a nerve-wracking tension. The rules are simple: don’t crash, stay in the light, and don’t slow down!

  • Race at insane speeds through an infinite world that changes every day
  • Complete objectives to unlock upgrades and level-up your ship (25 levels)
  • Customize your ship with attachments like faster turning and decals
  • Unlock two ultra-hard worlds as you level-up

Race The Sun este disponibil pentru DESCARCARE din App Store intr-un format compatibil cu terminalele iPhone si iPod Touch.