Iata cum obtii vieti infinite in Angry Birds 2

Antry Birds 2 vieti infiniteAngry Birds 2 a fost lansat acum aproape o saptamana de catre compania finlandeza Rovio, iar dupa cum v-am spus deja, desi titlul este extrem de interesant, el are o problema majora cu sistemul de in-app purchase-uri.

Mai exact, compania Rovio a decis ca utilizatorii pot avea un numar maxim de 5 vieti pe care le pot utiliza pentru a parcurge gameplay-ul intr-o anumita perioade de timp, numarul de vieti definind numarul de incarcari pe care le putem face pentru a trece peste un nivel sau altul.

De fiecare data cand nu reusiti sa treceti un anumit nivel pierdeti o viata si daca pierdeti 5 intr-o succesiune rapida de cateva minute, atunci va trebui sa asteptati cateva zeci de minute pana cand o alta va este oferita gratuit, sau aveti optiunea de a plati pentru a continua sa jucati.

Acest sistem este criticat de catre utilizatorii din lumea intreaga si cei de la Rovio sunt priviti ca fiind o companie lacoma ce este mai mult interesata sa castige bani decat sa ofere un joc cu o experienta foarte buna, insa pentru obstacolele lor exista si metode simple de a le inlatura.

Mai exact, daca doriti sa aveti vieti infinite in Angry Birds 2 si de a trece peste limita de timp impusa de catre Rovio, atunci un simplu truc va poate tine banii in cont in timp ce voi continuati sa va jucati si sa treceti peste nivelurile care sunt mai dificil de depasit.

Setand o ora in viitor pentru terminalul vostru veti obtine vieti suplimentare pentru joc, astfel ca setarea timpului cu mini 3 – 4 ore fata de ora la care va aflati va ofera cate 5 vieti in plus pentru joc, procedura trebuind repetata dupa fiecare pierdere imediata a lor.

Puteti schimba ora din Settings > General > Date and Time, Configurari > General > Data si Ora, iar desi vorbim despre cativa pasi care trebuie facuti la fiecare pierdere a vietilor, macar asa veti obtine vieti infinite pentru Angry Birds 2 fara a plati vreun ban.