Prima Pagina Tim Cook Apple cheltuie o suma impreisonanta pentru siguranta lui Tim Cook

Apple cheltuie o suma impreisonanta pentru siguranta lui Tim Cook

Tim Cook sigurantaTim Cook este CEO al companiei Apple de 4 ani de zile, si pentru ca vorbim despre o companie foarte mare, siguranta sa de zi cu zi este extrem de importanta, asa ca Apple investeste sume serioase pentru a-si tine presedintele in siguranta.

Conform documentatiei oficiale depuse de catre compania Apple la autoritatile americane, anual aproximativ 700.000 de dolari sunt cheltuiti pentru a-l tine in siguranta pe Tim Cook atat in SUA, cat si in diversele locatii de pe glob in care el calatoreste aproape lunar.

Desi Apple cheltuie aproape 60.000 de dolari lunar pentru a-l tine in siguranta pe Tim Cook, partea interesanta este ca echipa de securitate ca-l urmareste cu siguranta peste tot nu este vizibila si asta s-a observat in diversele clipuri video sau poze publicate pe internet.

Pentru ca Tim Cook este o persoana foarte importanta si bogata, siguranta sa este mereu pusa in pericol cand calatoreste in SUA sau in zone de pe glob in care au frecvent loc rapiri, investitia este pe deplin justificata, mai ales ca Apple are suficienti bani pentru a o face.

This amount represents: (i) the Company’s contributions to Mr. Cook’s account under its 401(k) plan in the amount of $15,600; (ii) Company-paid term life insurance premiums in the amount of $2,520; (iii) vacation cash-out in the amount of $56,923; and (iv) security expenses in the amount of $699,133.

Tim Cook nu este totusi singura persoana importanta din cadrul Apple, insa se pare ca in cazul celorlalti vicepresedinti Apple nu asigura securitatea, astfel ca acestia fie isi angajeaza singuri bodyguards, fie nu se tem ca ar putea aparea probleme.

 • dracia

  si gay si batran, cine drq il mai ataca pe asta?

 • Cristi

  Gay ul asta batran este mai destept ca tine deci nu ai cum sa vorbesti despre el. Ce a facut el in viata asta nu o sa faci tu nici in o mie de vieti.

 • Viorel Predatorul

  Nu ai de unde sti cat de destept este @dracia:disqus. Tim Coock are valoarea sa, si vrem nu vrem, este o tinta pentru rapitori, care spera ca ar putea scoate ceva bani de la Apple. La cat de zgarcita este Apple, cu siguranta ca in cazul unei rapiri a lui TC, consiliul de administratie ar decide imediat un alt CEO 😀
  In alta ordine de idei, inca mai sper ca Jony Ive ar avea mai mult succes decat Tim Coock, si cred cu tarie ca cel mai bun CEO pentru Apple ar fi Elon Musk de la Tesla.