Floater modifica interfata iOS 8

FloaterFloater este un tweak lansat in cursul acestei seri in Cydia pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile care ruleaza sistemul de operare iOS 8, iar cu ajutorul sau putem implementa o modificare substantiala pentru interfata vizibila in ecranele iDevice-urilor noastre.

In imaginea de mai sus puteti vedea exact ce fel de modificare ofera tweak-ul Floater pentru iOS 8, el dezlipind fiecare element de interfata de marginile ecranului, rotunjindu-i colturile si facandu-l sa para ca “pluteste” in ecran, efectul oferit fiind mai mult decat interesant.

Compatible with iOS 8. Add rounded corners and scale down many Springboard elements to give a floating appearance. Adjustments can be made in settings app. Supports all devices & orientations. (Tested to work with: Auxo Legacy edition, TinyBar, and Couria).

De la Control Center si pana la Notifications Center, Floater modifica substantial intreaga interfata a sistemului de operare iOS 8, el fiind disponibil pentru DESCARCARE din repo-ul BigBoss al Cydia.