Iata artistii favoriti ai Beats 1 Radio

artisti favoriti Beats 1 RadioBeats 1 Radio a fost lansat de catre compania Apple impreuna cu Apple Music in data de 30 iunie, iar daca ati fost interesati sa aflati care sunt artistii care au avut parte de cele mai multe redari in postul de radio al celor din Cupertino, ei bine acum aflati.

Conform unei companii care a analizat numarul de redari zilnice ale melodiilor in perioada iulie – august 2015, artistul favorit al dj-ilor de la Beats 1 Radio este The Weeknd, melodiile sale fiind redate de nu mai putin de 180 de ori, el fiind urmat de Drake cu 163 de redari si Disclosure cu 144.

In total peste 3,371 de melodii diferite au fost redate in cadrul Beats 1 Radio in aceasta perioada, fiecare melodie fiind redata in medie de 3.7 ori, o cifra decenta pentru un post de radio care este online timp de 12 ore pe zi pe intregul glob pentru toti utilizatorii Apple Music.

In baza analizarii melodiilor redate, dj-ii Beats 1 Radio prefera hip-hop-ul cu 1,726 de redari, genul alternative fiind plasat pe pozitia a doua cu 1.506 redari, in timp ce muzica electronica a ocupat pozitia a treia cu aproximativ 802 redari, deci acum stiti si ce veti asculta.

Beats 1 has something that is rare in the world of digital music: scarcity. Listeners can’t choose a song and play it over and over. But curation doesn’t mean songs aren’t repeated. We counted 12,445 tracks but only 3,371 unique songs, meaning each track was played an average of 3.7 times. Eighteen of the 20 songs in the table above were played over 50 times.

Avand in vedere ca Beats 1 Radio este un post care emite non stop in intreaga lume, toate melodiile sunt in limba engleza si sunt create de catre artisti din SUA, Canada sau Marea Britanie, astfel ca e putin probabil sa auziti melodii ale altor artisti internationali intr-o alta limba.

Acestea fiind spuse, acum stiti si ce are la baza Beats 1 Radio pentru cei care il asculta, postul de radio fiind extrem de popular cu cateva milioane de ascultatori din lumea intreaga.

artisti Beats 1 Radio