AirDrop a ajutat un britanic sa-i trimita unei straine poze cu propriul penis

AirDrop penisAirDrop este un sistem dezvoltat de catre compania Apple pentru a permite transferul rapid de fisiere initial intre Mac-uri, el ajungand intr-un final si in terminalele iPhone sau tabletele iPad, insa este foarte departe de a fi “perfect”.

Desi AirDrope ste disponibil de ceva vreme in iOS, acum auzim despre o intamplare ingrijoratoare, o femeie britanica primind pe propriul iPhone doua poze cu penisul unui barbat necunoscut, acestea fiind afisate pe ecran prin intermediul sistemului AirDrop care era deja activat.

Femeia utilizase AirDrop cu putin timp inainte de a primi pozele si a ales ca oricine sa o poata vedea pentru a-i trimite fisiere, astfel ca barbatul a decis sa-i faca o surpriza nu foarte placuta trimitandu-i pozele cu organele sale genitale, dupa cum puteti vedea in imaginea de mai sus.

Avand in vedere modul in care este gandit AirDrop, de fiecare data cand primim o poza sau un clip video, acestea sunt afisate intr-o fereastra de preview mare, astfel ca persoana care primeste fisierele poate vedea clar ce reprezinta ele, acelasi lucru intamplandu-se si acum.

I had AirDrop switched on because I had been using it previously to send photos to another iPhone user — and a picture appeared on the screen of a man’s penis, which I was quite shocked by. I declined the image, instinctively, and another image appeared, at which [point] I realised someone nearby must be sending them, and that concerned me.

Dupa primirea celor doua poze femeia a raportat incidentul la politie, insa pentru ca ea a refuzat sa le primeasca, agentii au refuzat sa preia cazul deoarece nu au avut dovezi in baza carora sa faca investigatiile, pozele nefiind salvate in terminalul femeii.

Din pacate cazuri de acest gen se pot intampla oricand cu utilizatorii care nu isi protejeaza sistemului AirDrop restrictionand posibilitatea de a primi fisiere de la persoane necunoscute, aceasta optiune fiind vizibila in momentul activarii AirDrop.