iOS 9 AirDrop si o mica problema

iOS 9 AirDropiOS 9 AirDrop nu vine cu vreo noutate importanta pentru utilizatori, insa din pacate are cateva probleme in ceea ce priveste utilizarea pentru transferul de date intre terminale. Tentativele de a transfera date intre terminale au drept rezultat un transfer partial si blocaje in interfata terminalului care primeste fisierele, compania Apple nereusind sa ofere o experienta chiar atat de buna in aceasta versiune beta a sistemului de operare iOS 9.

Din pacate n-am reusit pana acum sa transfer vreo poza sau vreun clip video cu succes intre doua terminale si imi imaginez ca problema nu este una raspandita la scara larga, altfel mult mai multa lume s-ar fi plans.

Daca totusi veti instala iOS 9 in terminalele voastre prin procedura de update si nu prin restore, atunci exista o mare sansa ca AirDrop sa nu functioneze chiar atat de bine precum v-ati dori sau v-ati imagina voi.

Avand in vedere ca iOS 9 este disponibil deocamdata doar in versiune beta, este normal sa ne asteptam la asemenea probleme, insa acest articolul are doar rolul de a va avertiza in legatura cu existenta problemei nu si altceva.

Concluzionand, iOS 9 AirDrop nu functioneaza chiar atat de grozav pe iPhone, iPad sau iPod Touch-urile noastre, insa daca nu va intereseaza chiar atat de mult acest sistem, atunci probabil veti putea trece totul cu vederea.