Samsung a lansat o tastatura QWERTY urata pentru Galaxy Note 5 si S6 Edge+

Samsung tastatura QWERTY 1Acum cateva zile v-am spus ca Samsung pregateste o tastatura QWERTY fizica pentru Samsung Galaxy Note 5 si Samsung Galaxy S6 Edge+, iar daca atunci ea parea o gluma proasta, ei bine ea a devenit realitate astazi.

Cei de la Samsung s-au gandit ca viitorii posesori ai Samsung Galaxy Note 5 si Samsung Galaxy S6 Edge+ ar putea deveni mult mai productivi daca ar avea o tastatura QWERTY fizica la indemana, astfel ca accesoriul din imaginea de mai sus a fost creat de catre coreeni.

Tastatura fizica este atasata de o carcasa care poate fi montata pe oricare dintre terminalele Samsung Galaxy Note 5 si Samsung Galaxy S6 Edge+ in momentul de fata, ea permitandu-le utilizatorilor sa scrie orice si oricand folosind un suport fizic in locul tastaturii virtuale.

Tastatura creata de catre cei de la Samsung pentru Samsung Galaxy Note 5 si Samsung Galaxy S6 Edge+ forteaza Android-ul sa o detecteze automat si modifica elementele din interfata in functie de pozitionarea sa pe ecran, astfel ca totul ar trebui sa fie afisat corespunzator, chiar daca ea blocheaza partea inferioara a ecranului.

Din pacate cei care au testat acest accesoriu nou pentru Samsung Galaxy Note 5 si Samsung Galaxy S6 Edge+ sustin ca tastarea nu este chiar atat de grozava, insa probabil acest lucru era de asteptat avand in vedere ca exista un motiv bun pentru care tastaturile fizice au disparut din telefoanele mobile.

Acestea fiind spuse, Samsung incearca idei noi pentru smartphone-urile sale, insa din pacate ele nu sunt chiar atat de grozave.

3 COMENTARII