Apple si angajatul a carui semnatura surprinzatoare face inconjurul internetului

Apple angajat semn intrebareApple este o companie in care secretele trebuie pastrate cu strictete, mai ales daca vorbim despre informatii privitoare la proiecte aflate in proces de desfasurare, ele privind produse care inca nu au fost lansate pe piata.

Vineri v-am spus ca masina electrica autonoma Apple va fi testata in lumea reala, cei din Cupertino discutand deja cu administratorii unei locatii din SUA pentru a verifica daca sistemul de ghidare automata al masinii functioneaza corespunzator si poate fi oferit publicului.

Informatiile au venit multumita unor documente care au devenit publice, ele continand detalii dintr-un schimb de email-uri facut de catre angajati ai companiei Apple cu reprezentanti ai locatiei respective, iar separat de ceea ce stim despre masina aflam si ceva inedit despre unul dintre angajati.

Mai exact, vorbim despre Frank Fearon, unul dintre inginerii care lucreaza la masina Apple in momentul de fata, iar multumita schimbului de email-uri cu administratorii locatiei in care va fi testata masina am aflat ca el isi semneaza email-urile cu semnul intrebarii, ?.

Apple’s obsession with secrecy even extends internally. While one of the engineers corresponding with GoMentum Station admits to belonging to Apple’s Special Projects group, Fearon signs his emails with a cryptic question mark icon.

Da, ati citit bine, acest inginer al companiei Apple nu isi semneaza email-urile cu numele sau titlul pe care il are in cadrul companiei, ci doar le marceaza cu un semn de intrebare, asta probabil pentru a isi ascunde rolul in cadrul echipei de proiecte speciale ce a fost infiintata in compania Apple.

Fosti angajati ai Apple au confirmat faptul ca li se impune sa pastreze secreta munca lor in cadrul companiei, atat fata de colegi cat si fata de familie, astfel ca marcarea unui email cu un semn al intrebarii in locul unor detalii despre pozitia din cadrul Apple pare normala.

Aceasta este prima oara cand auzim despre modul in care se semneaza cel putin unul dintre angajatii Apple, insa aceasta nu este o regula pentru companie.