Windows 10 poate sterge jocuri piratate si dezactiva componente neautorizate

Windows 10 stergere jocuri piratateWindows 10 a fost lansat oficial de catre compania Microsoft cu doar cateva saptamani in urma si cei care au instalat deja noua versiune a sistemului de operare cu siguranta nu stiau ce este ascuns in interiorul termenilor si conditiilor de utilizare introdusi de catre cei din Redmond.

Mai exact, se pare ca Windows 10 are implementat un sistem care este capabil sa detecteze orice fel de software neautorizat instalat in calculatoarele utilizatorilor si sa il stearga automat de la distanta, aceasta fiind prima oara cand Windows-ul este capabil sa faca asemenea lucruri.

Fie ca vorbim despre jocuri sau orice fel de alt software neautorizat instalat in calculatoare de catre utilizatori, Windows 10 este capabil sa stearga orice considera Microsoft a fi nepotrivit pentru calculatorul in care se afla, astfel ca utilizatorii nu au contrul asupra a ceea ce ramane in calculatoare.

In aceasta idee nici macar hardware-ul nu este sigur, astfel ca Microsoft poate dezactiva de la distanta inclusiv anumite componente neautorizate detectate de catre Windows 10, astfel ca teoretic s-ar putea sa ramaneti inclusiv fara o placa video noua sau un procesor.

…may automatically check your version of the software and download software update or configuration changes, including those that prevent you from accessing the Services, playing counterfeit games, or using unauthorised hardware peripheral devices.

Desi sistemul este implementat in Windows 10, compania Microsoft nu s-a folosit de el pana acum si e putin probabil sa o faca vreodata, insa simpla sa existenta cu siguranta va genera foarte multe comentarii negative din partea multor utilizatori, majoritatea care pirateaza.

Avand in vedere ca sistemul de operare Windows este usor de modificat, cu siguranta vor aparea programe care vor permite blocarea acestui sistem, astfel ca probabil nimeni nu va avea de suferit din cauza acestei implementari facute de catre cei din Redmond, deci nu ar trebui sa va faceti foarte multe griji.