Prima Pagina Windows 10 Windows 10 a fost interzis pe unele trackere de torrente

Windows 10 a fost interzis pe unele trackere de torrente

Windows 10 interzis website torrenteWindows 10 a fost interzis de catre unele website-uri pentru torrente din cauza informatiilor despre utilizatori care sunt transmise de catre sistemul de operare spre serverele Microsoft si mai apoi spre organizatii care lupta impotriva acestui fenomen.

Pana in momentul de fata cateva dintre cele mai importante trackere de torrente au interzis sistemul de operare in accesarea retelelor pentru transferul de date, astfel ca multi utilizatori s-au aflat in imposibilitatea de a mai descarca orice folosind trackerele respective in ultimele zile.

V-am spus acum cateva saptamani ca Windows 10 poate sterge programele pirat din calculatoare fara ca utilizatorii sa stie, insa aceasta este doar o parte din intreaga problema, la mijlocul interzicerii sistemului de operare stand faptul ca Windows 10 colecteaza foarte multe informatii.

Mai mult decat atat, se pare ca Windows 10 transfera acele informatii catre Microsoft si alte companii in ciuda activarii setarilor de intimitate de catre utilizatori pentru a preveni acest transfer de date, astfel ca impiedicarea partajarii de date necesita o munca foarte complexa de a modifica fisiere din Windows.

Unfortunately Microsoft decided to revoke any kind of data protection and submit whatever they can gather to not only themselves but also others. One of those is one of the largest anti-piracy company called MarkMonitor. We have also found [Windows 10] will be gathering information on users’ P2P use to be shared with anti piracy groups.

Desi in anii anteriori Windows-urile colectau informatii similare, se pare ca in Windows 10 exista un sistem de colectare ceva mai extins, mai multe date fiind partajate catre companii terte fara ca utilizatorii sa stie, iar multe trackere incearca sa se protejeze de autoritatile care inearca sa le inchida.

Acestea fiind spuse, principala problema este faptul ca Microsoft partajarea datele cu diverse companii, ca de colectat le colecta de ani de zile, insa nimeni nu va opri aceasta procedura prea curand.

 • Dan Diaconu

  Nu am nimic piratat in calculator, deci sa colecteze orice de la mine. Nu sunt vre-un om important incat sa le pese alora.
  Macar de mi-ar multumi ca le folosesc softurile licentiate.

 • alter ego

  Hai fii serios . Pe ce o sa-ti pui programele pt telefoane ? Pe mac si o sa le rulezi in masina virtuala de Windows ?

 • raducotoman

  Ce programe “pt telefoane” nu merg pe mac? Si care e problema dacă ai in paralel si Windows? Prin boot camp. Nu mașina virtuală. Rulează oricum mai bine decât pe un pc

 • alter ego

  Programele de flash-unlock , in marea lor majoritate nu sunt concepute pt Mac . Iar a rula Windows in bootcamp neaga scopul (Adio Windows) .
  Facem atata caz , dar Mac e departe de a oferi programe pt orice . Vrei sa-ti mai dau un exemplu ? Industria auto – comunicarea cu masina – sau automatizare, supraveghere si control industrial ,unde MAc nu exista . Supportul redus pt hardware si lipsa API-urilor este de asemenea o mare problema .

 • lucian

  windows 10 e o porcarie de sistem , stie microsoft si daca te besi si ce faci la pc , daca ai microfonu activ sau camera web . Asta e violare de domiciliu ! minti bolnave !!!! dar si o doza mare de incalcarea intimitatii !!! asa ca win 10 >>> marsh !!