Prima Pagina iOS 8.4 iOS 8.4 inca este semnat de Apple, instaleaza-l cat mai poti

iOS 8.4 inca este semnat de Apple, instaleaza-l cat mai poti

iOS 8.4 semnatiOS 8.4.1 a fost lansat joia trecuta de catre compania Apple si atunci a fost blocata intr-un final solutia de jailbreak TaiG pentru iOS 8.1.3 – iOS 8.4, compania Apple blocand nu mai putin de 40 de exploit-uri ale sistemului de operare.

In ciuda acestui lucru, iOS 8.4 inca este semnat de catre compania Apple in momentul de fata, astfel ca oricine poate instala aceasta versiune a sistemului de operare in propriile iPhone, iPad si iPod Touch-uri prin intermediul iTunes, aceasta fiind singura metoda de a face procedura.

Dupa instalarea iOS 8.4 puteti urma procedura de jailbreak iOS 8.1.3 – iOS 8.4 folosind programul TaiG, si puteti beneficia de jailbreak pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile voastre, dar va trebui sa aveti grija sa nu instalati iOS 8.4.1 in viitor pentru a nu pierde jailbreak-ul.

Avand in vedere ca joi se va implini o saptamana din momentul lansarii iOS 8.4.1, exista sansa ca Apple sa blocheze semnarea de SHSH-uri pentru iOS 8.4, iar in acel moment nu veti mai putea instala aceasta versiune a sistemului de operare si veti pierde posibilitatea de a mai face jailbreak.

Concluzionand, instalati iOS 8.4 acum daca vreti jailbreak.

 • Dabija

  Am o intrebare !!!
  Am battery life si i-si tot schimba aperaju, stie careva de ce ?

 • Dabija

  La fel pe telefonul sotiei am batterylife dar acolobe constat 1751 apare la ea
  La mine 1721 din 1751 si tot fluctueaza

 • spree

  Se poate face trecere de la ios 7 direct la 8.4. prin DFU mode fara a upgrada la 8.4.1?

 • @spree: Da, acum se poate.

 • @danciu ina: Urmezi procedura de aici, e aceeasi : https://www.idevice.ro/2015/08/13/downgrade-ios-8-4-1-la-ios-8-4/

 • Andi

  Am cumpărat un bătrân 4s cu 8.4 deja instalat, aşa că mi-am zis că nu am nimic de pierdut cu update-ul la 8.4.1. Zis şi făcut şi pot spune că se cunoştea deja la baterie. Se mişca la fel, dar bateria ţine mai bine.

 • Bogdan Chis

  Deci la mine pe air 2 când descarc app de pe appstore durează foarte mult….merge cu încetinitorul….pe 8.4.1…

 • Inca mai semneaza.