iOS 8.4 inca este semnat de Apple, instaleaza-l cat mai poti

iOS 8.4 semnatiOS 8.4.1 a fost lansat joia trecuta de catre compania Apple si atunci a fost blocata intr-un final solutia de jailbreak TaiG pentru iOS 8.1.3 – iOS 8.4, compania Apple blocand nu mai putin de 40 de exploit-uri ale sistemului de operare.

In ciuda acestui lucru, iOS 8.4 inca este semnat de catre compania Apple in momentul de fata, astfel ca oricine poate instala aceasta versiune a sistemului de operare in propriile iPhone, iPad si iPod Touch-uri prin intermediul iTunes, aceasta fiind singura metoda de a face procedura.

Dupa instalarea iOS 8.4 puteti urma procedura de jailbreak iOS 8.1.3 – iOS 8.4 folosind programul TaiG, si puteti beneficia de jailbreak pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile voastre, dar va trebui sa aveti grija sa nu instalati iOS 8.4.1 in viitor pentru a nu pierde jailbreak-ul.

Avand in vedere ca joi se va implini o saptamana din momentul lansarii iOS 8.4.1, exista sansa ca Apple sa blocheze semnarea de SHSH-uri pentru iOS 8.4, iar in acel moment nu veti mai putea instala aceasta versiune a sistemului de operare si veti pierde posibilitatea de a mai face jailbreak.

Concluzionand, instalati iOS 8.4 acum daca vreti jailbreak.