iPhone 6S va fi lansat in 18 septembrie conform operatorilor de telefonie mobila din Germania

iPhone 6S lansare 18 septembrieiPhone 6S va fi lansat in 18 septembrie conform operatorilor de telefonie mobila din Germania, acestia pregatindu-se in momentul de fata pentru ca atat acest terminal, cat si iPhone 6S Plus sa fie disponibile din acea data.

Stim de saptamana trecuta ca Telekom accepta precomenzi pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus, iar separat de el inca un operator de telefonie mobila face pregatiri pentru lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus in 18 septembrie, iar aici vorbim cel mai probabil despre cei de la Vodafone.

V-am spus inca de saptamana trecuta ca ziua de 18 septembrie a fost aleasa de catre compania Apple pentru lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus, iar acum avem si confirmarea faptului ca Apple isi va respecta traditia din ultimii ani in ceea ce priveste lansarile de terminale iPhone.

Lansare iPhone 6S si iPhone 6S Plus in 18 septembrie

Stim deja de ceva vreme ca iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi prezentate in 9 septembrie in cadrul unei conferinte pe care compania Apple o pregateste deja de ceva vreme, lansarea din 18 septembrie fiind cat se poate de logica, dupa cum v-am spus deja.

Daca Apple va organiza lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus in data de 18 septembrie, atunci incepand cu data de 11 septembrie vor putea fi inregistrate precomenzi in Apple Store-urile online ale companiei Apple, asa ca de atunci va puteti comanda terminalul de la companie.

V-am spus astazi ca daca lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus va avea loc in 18 septembrie, atunci lansarea iOS 9 va avea loc in data de 16 septembrie si in baza informatiilor care continua sa apara, se pare ca tot ceea ce v-am detaliat pana acum se va adeveri asa cum v-am explicat.

Acestea fiind spuse, lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus din 18 septembrie va aduna zeci de mii de oameni in fata Apple Store-urilor din 10 tari de pe glob, Apple alegand un numar redus de tari pentru a-si lansa terminalele.