iPad Pro – rezolutie 2732 x 2048 pixeli confirmata de aplicatii, are stylus Force Touch

iPad Pro stylus Force TouchiPad Pro cu stylus Force Touch este pregatita in momentul de fata de catre compania Apple pentru a intra in productie, un analist asiatic cu informatii valide despre produse Apple nelansate oferind detalii privind aparitia sa.

Conform acestui analist, tableta iPad Pro urmeaza sa intre in productie in septembrie sau octombrie, iar daca detaliile sale sunt adevarate, atunci lansarea oficiala a noului produs ar urma sa aiba loc la sfarsitul lunii octombrie, sau in luna noiembrie, asa cum se intampla in general.

Stiam deja ca iPad Pro va avea Force Touch, insa se pare ca Apple a creat un stylus cu Force Touch pentru a usura munca de a interactiona cu ecranul de 12.9 inch al tabletei, utilizatorii urmand a avea parte de o experienta de folosire complet diferita fata de ce a actualelor tablete iPad.

Rezolutie 2732 x 2048 pixeli

Separat de ceea ce ne spune analistul, o companie americana a reusit sa descopere iPad Pro in logurile de utilizare ale unor aplicatii, o tableta cu identificatorul iPad6,8 si rezolutie de 2732 x 2048 pixeli folosind unele aplicatii disponibile in momentul de fata in App Store.

Rezolutia de 2732 x 2048 pixeli a fost confirmata initial de iOS 9, astfel ca acum vedem o a doua confirmare a existentei sale si din moment ce este foarte mare, ecranul de 12.9 inch pare sa fi fost confirmat fara dubiu, dar ramane sa vedem si alte dovezi despre existenta sa.

iPad Pro urmeaza sa aiba un chip A9X dezvoltat de catre Apple, cel ecran cu diagonala de maxim 12.9 inch dezvoltat probabil folosind o tehnologie noua, 2 GB RAM, Force Touch pentur interactiune mult mai usoara, difuzoare stere si poate un port USB-C pentru conectarea de stick-uri USB ori de accesorii.

Foarte multe zvonuri au prezentat posibilele date de lansare iPad Pro sau functiile iPad Pro, insa pana acum nu am auzit nimic despre pret si acesta ar putea ajunge pe la 700 dolari – 800 dolari in versiunea de baza a produsului si asta din cauza ecranului mare folosit de Apple.

Pretul se apropie de cel al unui MacBook Air ieftin si modelele cu 128 GB spatiu de stocare vor fi mai scumpe, dar mai multe vom afla in toamna cand tableta va fi oficial prezentata.

1 COMENTARIU