Apple Watch si accesoriile au o problema care enerveaza utilizatorii

Apple Watch logo dezlipit 1Apple Watch este disponibil pentru achizitie din luna aprilie si se pare ca Apple s-a cam grabit in a produce un numar mare de unitati pentru vanzare in lumea intreaga, iar asta deoarece produsele au unele probleme seriose.

Mai exact, se pare ca logo-urile inscriptionate pe carcasa Apple Watch si pe curelele vandute de catre compania Apple se sterg dupa aproximativ o luna sau doua de utilizare, iar in imaginile acestui articol puteti vedea cat de urat arata carcasa cu un logo Apple sters partial.

Desigur ca nimeni nu are o explicatie clara pentru stergerea logo-ului Apple de pe carcasa Apple Watch si de pe curelele vandute de catre compania americana, insa este destul de clar ca transpiratia ar putea fi vinovata pentru disparitia prematura a inscriptiilor de pe aceste obiecte.

Spun inscriptii deoarece si scrisul de pe carcasele unor Apple Watch-uri incepe sa dispara si este clar ca la mijlocul problemei ar sta faptul ca vopseaua folosita de catre Apple nu este chiar atat de potrivita pentru obiecte care intra constant in contact cu pielea si se freaca de ea.

Apple Watch logo dezlipit

Problema pare minora pentru unii, insa daca platesti sute de dolari pe un Apple Watch nu te astepti ca intr-o luna sa inceapa sa dispara inscriptiile de pe el si problema afecteaza un numar mare de utilizatori care se plang in diverse medii online in momentul de fata.

Compania Apple nu a oferit nici macar o explicatie pentru aceasta posibila problema si probabil nici macar nu o va face deoarece asta ar insemna chemarea in service a Apple Watch-urilor si inlocuirea stocurilor existente, asa ca persoanele afectate vor trebui sa traiasca cu problema.

Acestea fiind spuse, daca veti cumpara un Apple Watch, va trebui sa va asteptati ca logo-ul de pe carcasa sa sa se stearga impreuna cu alte inscriptii.

Apple Watch logo dezlipit 2