Apple ar fi ales o locatie noua pentru prezentarea iPhone 6S, ar putea participa 7000 de oameni

locatie conferinta iPhone 6SAnual compania Apple si-a prezentat terminalele iPhone in sediul sau din Cupertino, insa in 2014 a ales sa inchirieze o locatie noua pentru prezentarea iPhone 6 si a construit doua corturi separate langa ea pentru a amplasa terminalele pentru testare.

In cazul iPhone 6S si iPhone 6S Plus lucrurile par sa se schimbe din nou, compania Apple fiind aparent interesata sa inchirieze o locatie numita Bill Graham Civic Auditorium, acolo putand participa nu mai putin de 7000 de persoane la evenimentele organizate in interior.

Daca in cazul Yerba Buena Center, unde se organizeaza de obicei conferintele WWDC-urilor, incap 5000 de persoane in sala principala, iata ca in cazul Bill Graham Civic Auditorium vorbim despre un numar de locuri care este cu 40% mai mare, Apple putand chema mai multi jurnalisti la eveniment.

Concluziile privind posibila inchiriere a spatiului au fost trase in baza unor documente pentru inchirierea locatiei care o mentin disponibila pentru evenimente in perioada 9 – 13 septembrie, dar si a unor schite pentru inlocuirea unor ferestre, acestea urmand a avea plasa logo-urile unei companii, care par a fi cele ale Apple.

There’s one more clue in the Planning Department documents. Four windows on the Grove Street side of the building, pictured above, will be removed to make way for a 15-foot-tall fiberboard logo, which will hang on the exterior of the building, and may be very oddly shaped:

Perioada de inchiriere a locatiei se extinde pana in weekend-ul in care se sarbatoreste Ziua Muncii in SUA si tipul de eveniment mentionat de administratorii locatiei nu se organizeaza de obicei in aceste zile, dar mai mult decat atat, intreaga zona a fost inchisa publicului.

Mai mult decat atat, politia din San Francisco si o firma de securitate pazesc zona adiacenta locatiei si o serie de generatoare enorme care sunt amplasate acolo, fortele de securitate impiedicand orice fel de persoane sa se apropie prea mult de gard-urile care inconjoara cladirea.

locatie conferinta iPhone 6S 1

Daca Apple alege intr-adevar sa prezinte iPhone 6S si iPhone 6S Plus intr-o asemenea locatie si va chema un numar atat de mare de oameni, atunci este clar ca vorbim despre un eveniment extrem de important si cei din Cupertino doresc sa aiba atentia cat mai multor oameni.

Conform celor mai recente zvonuri, iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi prezentate in 9 septembrie.