iPhone 6S va fi cu 0.2mm mai gros decat iPhone 6, iata primele carcase (Video)

iPhone 6S 0.2mm mai gros iPhone 6iPhone 6S va fi cu 0.2mm mai gros decat iPhone 6 conform primelor imagini cu noile carcase fabricate pentru viitorul terminal al companiei Apple, iar acum avem doar o confirmare fizica a unor zvonuri care au aparut pe internet cu multe luni in urma.

Am aflat de acum ceva timp ca iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi mai groase cu 0.2mm decat iPhone 6 si iPhone 6 Plus, iar inca de atunci s-a pus in discutie posibilitatea ca aceasta modificare a grosimii sa implice si o ascundere a camerei.

Din pacate, puteti vedea si din imagini ca iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi cu 0.2mm mai groase decat predecesoarele lor, dar camera urmeaza sa ramana in exteriorul carcasei, asta deoarece noile carcase fabricate pentru ele sunt concepute special pentru a acoperi si acea portiune.

Grosimea creste, camera ramane in exterior

Carcasele fabricate in China pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus au la baza schite furate din fabricile partenerilor Apple, deci sunt cat se poate de exacte pentru ceea ce va prezenta compania Apple in toamna, chinezii investind zeci de mii de dolari in productia lor.

In aceasta idee, unii probabil vor fi dezamagiti sa vada ca iPhone 6S va fi cu 0.2mm mai gros decat iPhone 6, dar nu va ascunde camera in carcasa si eu ma numar printre ei, insa din pacate era de asteptat ca Apple sa nu modifice aceasta caracteristica de design.

Ca sa fiu complet sincer, aveam sperante foarte mici ca iPhone 6S va fi cu 0.2mm mai gros si totusi va avea camera ascunsa in carcasa, iar asta deoarece implementarea Force Touch face imposibila includerea camerei in interiorul carcasei, cel putin anula cesta.

Fara a lungi prea mult discutia, iPhone 6S va fi cu 0.2mm mai gros ca iPhone 6 si nimic nu se va schimba in exterior, iar diferenta va fi insesizabila de majoritatea utilizatorilor.