Michael Fassbender vorbeste despre asemanarea cu Steve Jobs si alte detalii ale filmului

Michael Fassbender Steve Jobs asemanareUna dintre principalele critici aduse filmului Steve Jobs este ca Michael Fassbender nu seamana cu fostul CEO al companiei americane, insa intr-un interviu recent el a afirmat ca nu acesta a fost scopul peliculei produse de Universal.

Conform lui Michael Fassbender, atat el cat si producatorii au realizat de la bun inceput ca intre el si Steve Jobs va fi greu de reprodus o asemanare, asa ca s-a luat decizia de a nu incerca acest lucru, ci de a aduce in atentie munca pe care a facut-o fostul CEO al celor din Cupertino.

Garderoba folosita in filmul Steve Jobs este totusi cat se poate de exacta pentru majoritatea actorilor, iar asta deaorece filmul trebuie sa aiba o anumita credibilitate avand in vedere ca atrage interesul a milioane si milioane de fani de pe intreaga planeta acum, dar si in viitor.

Trecand de la asemanarea cu Steve Jobs la alte aspecte, scenaristul Aaron Sorkin nu s-a folosit de biografiile autorizate si neautorizate despre Steve Jobs pentru film, ci a discutat cu o multitudine de prieteni si fosti angajati ai companiei Apple pentru a scrie totul.

We decided that I didn’t look anything like him, and that we weren’t going to try to make me look anything like him. We just wanted to try to encapsulate the spirit and make our own thing of it. The financiers are going, ‘Well, you could film this in Prague, save $5 million! Which you’d just waste on something else. I mean, this place is the birthplace of the modern world.

Mai mult decat atat, pentru ca filmul sa fie intr-adevar o prezentare reala a ceea ce a facut Steve Jobs, Universal a ales locatii de filmare in San Francisco si a platit sume serioase de bani pentru inchirierea lor, insa acest lucru denota importanta intregului proiect pentru ei.

Alte detalii despre pelicula si despre ceea ce a insemnat producerea sa puteti citi in interviurile luate de catre cei de la Time Magazine oamenilor implicati in intregul proiect.