Apple TV 4 va fi lansat in octombrie la pretul de maxim 200 de dolari

Apple TV 4 conceptApple TV 4 va fi lansat in octombrie la pretul de maxim 200 de dolari de catre compania Apple, Apple TV 3 urmand a fi mentinut in continuare in vanzare la pretul de 69 de dolari ca o optiune ieftina pentru cei care vor dori sa incerce produsul celor din Cupertino pentru a beneficia de serviciile sale.

In momentul de fata managerii companiei Apple nu sunt hotarati daca Apple TV 4 merita 150 de dolari sau 199 de dolari pentru inovatiile pe care le contine, astfel ca probabil pretul cel mai mare va fi ales pentru produs, asta deoarece in general compania Apple alege sa actioneze in acest mod.

V-am prezentat zilele trecute noutatile Apple TV 4 si ele sunt reconfirmate astazi, insa acum aflam si ca produsul va fi lansat in luna octombrie in magazine, deci desi va fi prezentat in 9 septembrie, ar putea ajunge cel mai devreme la 3 saptamani distanta pe piata.

Desi versiunea originala a Apple TV a fost lansata la pretul de 99 de dolari si in cea de-a treia versiune pretul a scazut la 69 de dolari pentru a atrage mai multi utilizatori, iata ca acum planurile Apple se schimba, Apple TV 4 urmand a costa aproape dublu, in cazul ambelor preturi.

According to sources, the fourth-generation Apple TV will be priced below $200, and is on track to become available in October. Apple executives are apparently still finalizing the price of the revamped living room device, but the latest options call for a starting price point of either $149 or $199.

Apple TV 3 va ramane in continuare in vanzare si va putea rula inclusiv viitorul serviciu TV online al companiei Apple, insa nu va putea rula aplicatii, jocuri si nu va putea fi controlat prin miscari sau Siri din cauza hardware-ului slab.

Ca sa fii sincer, ma asteptam ca Apple TV 4 sa aiba acelasi pret de 100 de dolari precum modelul anterior cand a fost lansat si m-as fi gandit serios sa il cumpar, dar la un pret de 150 de dolari sau chiar 200 de dolari el nu mai este atat de atractiv, mai ales in Romania.

Partea interesanta este ca desi Apple TV-ul a pierdut din popularitate, Apple se incapataneaza sa lanseze un model mai scump decat cele ale competitorilor.