CEO-ul Japan Display confirma o lansarea “puternica” a iPhone 6S

Japan Display logoMitsuru Homma este CEO-ul companiei Japan Display, unul dintre principalii furnizori de ecrane pentru iPhone, iPad si iPod Touch-uri, iar intr-un interviu recent a confirmat partial planurile Apple.

Conform CEO-ului Japan Display, compania Apple a facut o comanda mare pentru ecrane dedicate iPhone 6S si iPhone 6S Plus si desigur ca nu au fost oferite cifre clare, insa este suficient de usor de inteles ca Apple se pregateste pentru o lansare majora a noilor smartphone-uri.

In ciuda faptului ca vanzarile de smartphone-uri scad in China, comenzile pentru ecrane dedicate terminalelor iPhone continua sa creasca, Apple fiind increzatoare in faptul ca va vinde milioane peste milioane de unitati in urmtoarea perioada catre diversi utilizatori.

Apple are nevoie de atat de multe ecrane pentru iPhone-uri incat ar fi crescut de mai multe ori numarul de componente comandate de la Japan Display si exista posibilitatea ca numarul sa creasca pentru ca suficient de multe unitati sa fie disponibile in depozite in ziua lansarii.

Homma said weakness in China’s smartphone market, the world’s biggest, amid that country’s broader economic slowdown did not appear to be affecting Apple’s screen orders. “They’re coming to us with more orders, saying ‘give us more, give us more’. They keep increasing,” he told Reuters in an interview.

Practic Apple este constienta ca in 2015 trebuie sa depaseasca recordul de vanzari stabilit anul trecut pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus, iar asta inseamna ca trebuie sa vanda minim 11 milioane de terminale iPhone 6S si iPhone 6S Plus in weekend-ul lansarii.

Apple urmeaza sa prezinte iPhone 6S si iPhone 6S Plus pe data de 9 septembrie si atunci va astept aici pentru a discuta despre tot ceea ce ne va fi demonstrat.