iPhone 6S este mai gros, mai inalt si mai lat decat iPhone 6

iPhone 6S grosime carcasaiPhone 6S este mai gros, mai inalt si mai lat decat iPhone 6, sau cel putin asta vedem intr-o serie de imagini noi in care carcasa noului smartphone este comparata cu cea a actualului dispozitiv vandut de catre compania Apple pe piata.

Conform unor masuratori facute pentru o carcasa iPhone 6S primita de la o sursa asiatica, noul smartphone Apple are o grosime de 7.08mm fata de 6.9mm cat are iPhone 6, deci vorbim despre o crestere cu 0.18mm a grosimii, jumatate din cei 0.2mm anuntati pana acum.

In aceasta idee, iPhone 6S Plus ar putea avea intre 7.28mm si 7.3mm fata de 7.1mm cat are in momentul de fata, iar asta deoarece cresterea grosimii se aplica in aceeasi masura pentru acest terminal, cat si pentru iPhone 6S, deci nu vom avea diferente in vreun fel pentru modificarile lor.

iPhone 6S este mai gros, mai lat si mai inalt

iPhone 6S latime inaltime

Inaltimea iPhone 6S ajunge acum la 138.19mm fata de 138.1mm cat are iPhone 6, iar in cazul latimii vorbim despre 67.68mm pentru noul smartphone fata de 67mm cat are cel actual, asa ca diferentele nu sunt colosale pentru cele doua produse ale companiei Apple.

Aceste masuratori difera usor cu 0.xmm fata de cele oferite acum cateva saptamani de catre o persoana care a demonstrat ca iPhone 6S este de doua ori mai rezistent decat iPhone 6, insa acest lucru este normal fie ca vorbim de prototipuri sau produse finale.

Privind schimbarile in procente, iPhone 6S va fi cu 3% mai gros decat iPhone 6, ajungand la grosimea pe care o are in momentul de fata iPhone 6 Plus, iar acest lucru s-ar putea dovedi a fi destul de problematic pentru multi utilizatori.

Aceste masuratori confirma un articol anterior in care v-am spus ca unele carcase si huse nu vor fi compatibile cu iPhone 6S si iPhone 6S Plus, asa ca trebuie sa fiti pregatiti pentru asta.

iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi prezentate pe 9 septembrie si va astept aici pentru a discuta despre tot ceea ce ne va fi aratat.