Camera iPhone 6S are 12 megapixeli, inregistreaza 4K, vine cu o camera frontala mai buna

camera iPhone 6S 12 megapixeli, inregistrare 4KCamera iPhone 6S are 12 megapixeli si inregistreaza clipuri video in format 4K, compania Apple imbunatatind radical componenta terminalelor sale multumita puterii de procesare oferita de noul chip A9, dar si a unui chip de imagine special.

Dupa 4 ani cu o camera de aceeasi rezolutie, Apple face o schimbare majora si camera iPhone 6S are 12 megapixeli, noul senzor de imagine implementat in chip-ul A9 permitand inregistrarea de imagini de calitate net superioara, acestea urmand a avea si o rezolutie mult mai buna.

Camera iPhone 6S de 12 megapixeli va inregistra clipuri video 4K, iar impreuna cu iPhone 6S Plus vorbim despre primele terminale iPhone cu aceasta functie incorporata, clipurile video urmand a avea o calitate mult mai buna, imaginile fiind mai clare, dar stabilitatea va fi deasemenea imbunatatita.

Practic in camera iPhone 6S de 12 megapixeli Apple a imbunatatit stabilizatorul de imagine pentru a permite inregistrarea de imagini mai clare, dar se pare ca a implementat si un sistem mai bun de post-procesare a imaginilor pentru a oferi o calitate mult mai buna.

Camera iPhone 6S de 12 megapixeli inregistreaza 4K

Separat de camera iPhone 6S de 12 megapixeli, compania Apple pare sa fi imbunatatit inclusiv camera frontala a terminalelor sale, acesta avand un senzor de imagine mult mai bun, dar si o rezolutie mai mare pentru inregistrarea de clipuri video si selfie-uri.

Pentru ca selfie-urile sunt atat de populare, Apple va implementa si un efect similar celui oferit de catre un flash LED, astfel ca selfie-urile inregistrate in intuneric, mai exact, ecranul va afisa un fundal alb la putere maxima pentru a genera lumina necesara inregistrarii unei poze de aproape.

Separat de acestea, pentru noua camera frontala a iPhone 6S Apple va permite inregistrarea de imagini panoramice, dar si inregistrarea de clipuri video slow motion la 720p, iar cei care fac foarte multe selfie-uri cu siguranta vor aprecia aceasta schimbare.

Acestea fiind spuse, Apple pregateste un upgrade majora pentru camerele iPhone 6S si iPhone 6S Plus, ambele urmand a avea aceleasi specificatii anul acesta.