Prima Pagina iPhone 6S Apple este implorata sa nu foloseasca denumirea iPhone 6S pentru noul iPhone

Apple este implorata sa nu foloseasca denumirea iPhone 6S pentru noul iPhone

agentie marketing iphone 6sDesi nu mai pot exista dubii asupra faptului ca viitorul model al iPhone va fi numit iPhone 6S, o agentie de marketing din SUA spera sa poata convinge compania Apple sa se razgandeasca si sa redenumeasca produsul in iPhone 7.

In imaginea alaturata aveti prezentata o reclama cumparata de catre aceasta agentie de marketing in celebrul Times Square din New York, ea cerandu-i companiei Apple sa isi schimbe politica de alegere a denumirilor produselor sale si sa aleaga iPhone 7 in locul iPhone 6S.

Agentia de marketing in cauza are denumirea 6S Marketing, aceasta fiind aleasa in anul 2000, iar 6S a stat la baza intregului nume deoarece rostirea sa genereaza impresia rostirii cuvantului succes, ideea in sine fiind destul de creativa.

Desigur ca nu exista vreo sansa ca Apple sa schimbe denumirea iPhone 6S anul acesta, insa cei de la 6S Marketing au demonstrat ca se pricep sa isi faca treaba, campania lor publicitara fiind preluata de publicatii din intreaga lume.

agentie marketing iphone 6s 1

 • amfetamin

  Câinii latră,ursul trece…

 • Viorel Predatorul

  Nu au de ce sa ii dea in judecata, pentru ca folosesc numele lor pentru a induce in eroare, nu e vorba de plagiat, nu e vorba de incalcarea dreptului la imagine, etc. Imi aduc aminte ca Apple a dat in judecata un retailer din Polonia care avea site inregistrat cu domeniul “a . pl” (se citea “eipl”).
  E doar o coincidenta de nume.
  In alta ordine de idei, personal cred ca alegerea denumirilor produselor Apple este prea lipsita de substanta, prea previzibila. Toata lumea stie de ani de zile care sunt denumirile produselor lor: dupa iPhone 4 a venit 4S; se stia ca vine iPhone 5, iar cand a venit si 5S se stia ca urmatorul va fi Phone 6. Acum se stie ca urmatorul va fi 6S, iar la anul viitor va urma iPhone 7, dupa care peste inca un an 7S, dupa care ……… peste 25 ani va fi iPhone 19, dupa care 19S, etc.
  Cred ca ar fi mai potrivita alegerea unor nume proprii: iPhone Titan, sau iPhone Blade, etc. Strategia asta a mers la iPad, cu modelul Air, si nu a stricat.
  Denumiri le produselor cu “i” in fata sunt deja boring; merge o perioada, dar deja e plictisitor sa tot stii ca vine “iProdusul”: iPod, iCar, iPhone, iPad, iOS, iMac, iTV.