3D Touch din iPhone 6S este descris intr-un brevet de inventie Apple

6

3D Touch iPhone 6S brevet Apple3D Touch este tehnologia creata de catre compania Apple pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus, ea fiind un Force Touch avansat care este capabil sa faca distinctia intre trei tipuri de apasari ale ecranelor.

Informatiile privind existenta sistemului 3D Touch au aparut pentru prima oara in luna iulie intr-un brevet de inventie al Apple care nu denumeste tehnologia in exact acest mod, insa prezinta exact sistemul capabil sa faca dinstinctie intre trei tipuri de apasari si nu doar doua.

Brevetul de inventie descrie o parte din ceea ce 3D Touch urmeaza sa ofere pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus, insa compania Apple are cu siguranta si alte brevete de inventie care vor proteja tehnologia de copiere in alte smartphone-uri lansate de catre producatori de terminale Android.

The report covered Apple’s invention that generally related to force sensing and, more particularly, to a temperature compensating force sensor having “two or more transparent force-sensitive components” separated by a compliant layer. So this morning I went back to the original European patent filing to see if “two or more transparent force-sensitive components” had a definitive third layer to make it 3D. I was pleasantly surprised to find that such a reference to Force Touch existed.

Evolutia Force Touch la doar un an dupa prezentarea oficiala poate veni ca o surpriza pentru multi, insa probabil Apple a intentionat de la bun inceput sa ofere 3D Touch in iPhone 6S si iPhone 6S Plus, tehnologia in sine fiind cu mult diferita fata de cea a Apple Watch.

Conferinta pentru prezentarea iPhone 6S urmeaza sa aiba loc miercuri, 9 septembrie, insa intre timp va recomand sa descarcati aplicatia iDevice.ro, faceti un bookmark primei pagini a iDevice.ro, abonati-va la newsletter sau abonati-va la notificarile desktop pentru a primi cele mai noi stiri din lumea tehnologiei.