iPhone 6S 16 GB si pozitionarea sunt confirmate de documente Apple

iPhone 6S 16 GB ambalajiPhone 6S 16 GB este din nou confirmat de un sticker care este aplicat pe cutia in care compania Apple urmeaza sa livreze si sa vanda viitoarele terminale iPhone 6S si iPhone 6S Plus, astfel ca in momentul de fata nu mai exista dubii cu privire la existenta sa.

Dupa cum puteti vedea, sticker-ul se potriveste exact cu ceea ce a folosit compania Apple in trecut pentru terminalele sale iPhone si din pacate se pare ca cei din Cupertino nu intentioneaza sa renunte la modelele cu spatiu mic de stocare in ciuda faptului ca iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor filma 4K.

Separat de confirmarea iPhone 6S 16 GB, vedem totusi o noua imagine in care ni se confirma si faptul ca pozitionarea butoanelor iPhone 6S si iPhone 6S Plus urmeaza sa ramana neschimbata anul acesta, insa niciun zvon aparut pana acum nu sugera altceva.

Practic Apple va mentine neschimbat design-ul iPhone 6S si iPhone 6S plus din acest punct de vedere, materialul promotional de mai jos fiind, aparent, identic folosit pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus anul trecut, ele fiind prezentate in aceeasi data de 9 septembrie.

pozitionare butoane iPhone 6S

Practic imaginile de astazi nu ne prezinta absolut nimic nou in legatura cu iPhone 6S sau iPhone 6S Plus deoarece stiam toate aceste detalii, insa ele vin sa confirme din nou faptul ca smartphone-urile nu vor aduce o schimbare majora pentru ceea ce a creat Apple pana acum.

Conferinta pentru prezentarea iPhone 6S urmeaza sa aiba loc miercuri, 9 septembrie, insa intre timp va recomand sa descarcati aplicatia iDevice.ro, faceti un bookmark primei pagini a iDevice.ro, abonati-va la newsletter sau abonati-va la notificarile desktop pentru a primi cele mai noi stiri din lumea tehnologiei.

1 COMENTARIU

  1. 16gb este mai ieftin si mai accesibil..d’aia cred ca fabrica inca modele de 16.
    Am avut toate modele..tot de 16..acum am trecut pe 64 si intradevar..nu mai apare notificarea urata cu “spatiu redus”