Apple TV 4 va avea aplicatia Periscope pentru vizionarea de transmisiuni in direct pe internet

Periscope Apple TV 4Apple TV 4 va avea un App Store dedicat si va permite instalarea de aplicatii special create pentru el, iar una dintre acestea este dezvoltata de catre compania Periscope, cea care a produs prima aplicatie care permitea vizualizarea de transmisiuni video in direct prin Twitter.

Pentru ca Apple TV 4 este un produs atat de important, compania Apple lucreaza in parteneriat cu cei de la Periscope pentru a prezenta noul produs in conferinta iPhone 6S care urmeaza sa aiba loc in cursul zilei de maine, astfel ca vorbim despre o lansare sigura.

Desi de pe iPhone, iPad sau Android utilizatorii pot face transmisiuni in direct folosind Periscope, prin intermediul Apple TV 4 ei vor putea doar sa vada transmisiunile facute de catre alte persoane, asa ca nu va asteptati sa puteti face transmisiuni cu el.

Periscope is developing an app for the new Apple TV, according to multiple sources. It will allow users to watch livestreams on their television that are broadcasted from Twitter’s Periscope app.

Cei de la Periscope permit inca din luna iunie urmarirea stream-urilor video facute de catre utilizatori de pe terminale mobile, astfel ca tot ceea ce urmeaza sa fie oferit pe Apple TV 4 este oricum disponibil si de pe PC-uri, dar desigur ca un televizor cu ecran mare ofera o alta experienta.

Conferinta pentru prezentarea iPhone 6S urmeaza sa aiba loc miercuri, 9 septembrie, insa intre timp va recomand sa descarcati aplicatia iDevice.ro, faceti un bookmark primei pagini a iDevice.ro, abonati-va la newsletter sau abonati-va la notificarile desktop pentru a primi cele mai noi stiri din lumea tehnologiei.