Lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus a fost amanata intr-o piata extrem de importanta pentru Apple

iPhone 6S lansare amanata ChinaLansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus a fost amanata intr-o pieta extrem de importanta pentru Apple, acesta fiind Japonia, cei din Cupertino intentionand sa ofere terminalele spre vanzare din 25 septembrie si nu din 18 septembrie, asa cum se credea initial.

Japonia a facut intotdeauna parte din primul val de lansari pentru terminalele iPhone, iar nimeni nu se astepta ca Apple sa nu ofere dispozitivele din data de 18 septembrie, insa iata ca, din pacate, acest lucru se intampla, asa ca japonezii vor avea de asteptat o saptamana pentru a cumpara iPhone 6S si iPhone 6S Plus.

In aceste momente se afla in desfasurare o sedinta in cadrul China Unicom cu privire la lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus si exista speculatii ca inclusiv in aceasta tara ar putea fi amanata lansarea, insa aici lucrurile nu ar fi chiar atat de neobisnuite, Apple actionand la fel anul trecut.

Daca abia acum se discuta despre lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus in China, probabil peste noapte se vor afla informatii de acolo, insa in Japonia informatia privind lansarea din 25 septembrie vine de la operatorii KDDI, NTT Docomo si Softbank, toti confirma neoficial acelasi lucru.

Daca Apple nu va lansa iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Japonia in 18 septembrie, atunci China ar putea fi inclusa in primul val de tari, sau stocurile sunt atat de mici incat Apple nu poate lansa produsele in niciuna dintre ele chiar din primul val.

In aceasta idee, lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Europa(in tarile din plan secund) din 25 septembrie pare si mai putin probabila din moment ce o tara foarte importanta precum Japonia nu intra in primul val, insa toate detaliile le vom afla maine seara.

4 COMENTARII

  1. Ma tot chinuiam sa inteleg din titlu ce inseamana “pieta” .
    Deci fara China si Japonia nu vom avea vanzarile record in prima saptamana ci in a doua saptamana .