LIVE CONFERINTA DE PREZENTARE IPHONE 6S pe iDevice.ro!

live prezentare iPhone 6s idevice.roLive de la conferinta de prezentare iPhone 6S vom avea pe iDevice.ro sub forma unui panou de discutii in care intr-un final vom putea vorbi despre toate noutatile pe care compania Apple le-a pregatit pentru noi in ultimul an de zile.

Am auzit o multitudine de zvonuri, am vazut o groaza de componente, insa iata ca astazi la ora 20:00 vom vedea in sfarsit noutatile iPhone 6S in conferinta iPhone 6S pe care compania Apple o va initia in San Francisco pentru milioanele de oameni care asteapta cu nerabdare sa vada ce a pregatit ea.

Desi conferinta va incepe la ora 20:00 in San Francisco, eu va astept pe iDevice.ro incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre tot ceea ce ne va prezenta compania Apple si a urmari impreuna desfasurarea evenimentelor, insa tot atunci va voi oferi si stream-ul pentru vizualizare din Windows.

Evenimentul din aceasta seara se anunta a fi extrem de important, compania Apple urmand a prezenta iPhone 6S, iPhone 6S Plus, Apple TV 4, iPad Pro si iPad Mini 4, deci neobisnuit de multe produse, unele dintre ele urmand a fi disponibile abia din lunile urmatoare.

Acestea fiind spuse, diseara incepand cu ora 19:30 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre toate noutatile pe care compania Apple se pregateste sa ni le anunte, iar incepand de la ora 20:00 vom viziona si stream-ul conferintei.

Intre timp va recomand sa descarcati aplicatia iDevice.ro, faceti un bookmark primei pagini a iDevice.ro, abonati-va la newsletter sau abonati-va la notificarile desktop pentru a primi cele mai noi stiri din lumea tehnologiei.