Apple Watch are parte de watchOS 2.0, Facebook Messenger si altele

Apple Watch a fost lansat de catre compania Apple in luna aprilie, iar acum cei din Cupertino prezinta imbunatatirile pe care le-au adus pentru watchOS de-a lungul lunilor in care software-ul a fost imbunatatit.

Pentru inceput compania Apple spune ca watchOS are un nivel de satisfactie de 97% in momentul de fata si acest lucru este normal deoarece ceasul este extrem de popular.

Peste 10.000 de aplicatii au fost dezvoltate de catre dezvoltatori, iar printre ele compania Apple promoveaza una extrem de cunoscuta, Facebook Messenger, insa ea vine la “pachet” cu iTranslate.

Separat compania Apple promoveaza inclusiv aplicatia GoPro pentru cei care folosesc binecunoscutele camere, insa aceasta nu este tot.

Apple Watcha duce o multitudine de aplicatii pentru cei care dezvolta aplicatii pentru monitorizarea sanatatii, unele putand monitoriza functiile vitale direct de pe ceas folosind senzorii implementati.

Mai mult decat atat, doctorii pot comunica cu pacientii, pot primi rezultate de la analize de la ei si multe, multe altele.

watchOS va fi lansat pe 16 septembrie de catre compania Apple, cu siguranta impreuna cu iOS 9.