Prima Pagina iPhone 6S iPhone 6S va permite activarea Siri doar cu vocea fara a fi...

iPhone 6S va permite activarea Siri doar cu vocea fara a fi conectat la priza

iPhone 6S siri independentiPhone 6S va permite activarea Siri printr-o simpla comanda vocala fara a fi conectat la o sursa de energie, schimbarea fiind facuta de catre compania Apple la un an de zile dupa oferirea optiunii limitate de a activa Siri doar cu vocea.

Incepand din aceasta toamna cu iPhone 6S si iOS 9 compania Apple ne va permite sa-i activam asistentul personal Siri printr-o simpla comanda vocala chiar si atunci cand terminalul nu se afla la incarcat, astfel ca veti putea beneficia de functionalitatea Siri oricand aveti nevoie de ea.

Anul trecut Apple nu a spus-o, dar ideea de a oferi optiunea de a activa Siri cu o comanda vocala doar cand terminalele se afla la incarcat are la baza faptul ca autonomia bateriei este afectata daca optiunea este disponibila chiar si cand terminalele nu se incarca.

Referred to as “hotwording,” the upcoming iPhone 6s function will work much like Android’s “OK Google” service, which enables hands-free Web searches, message composition, voice calls, control of general device functions and more, according to a reliable source familiar with the matter.

Cu iPhone 6S aceasta problema pare sa fi fost rezolvata de catre cei de la Apple, astfel ca Siri ne va raspunde rapid la intrebari chiar si atunci cand iPhone 6S se afla in buzunar sau il utilizam oriunde am fi si nu se incarca la o priza sau la o baterie externa.

Noul sistem gandit de catre Apple special pentru iPhone 6S va functiona exact precum functia Hey Siri existenta deja in iOS 8, singura diferenta majora fiind ca ea va fi activa chiar si atunci cand nu avem terminalele conectate la o priza.

Avand in vedere ca functia este prezentata ca una speciala pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus, nu trebuie sa va asteptati ca ea sa fie disponibila si pentru alte terminale.

Conferinta pentru prezentarea iPhone 6S urmeaza sa inceapa astazi, 9 septembrie la ora 20:00, iar incepand de la 19:30 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce vom vedea, insa intre timp va recomand sa descarcati aplicatia iDevice.ro, faceti un bookmark primei pagini a iDevice.ro, abonati-va la newsletter sau abonati-va la notificarile desktop pentru a primi cele mai noi stiri din lumea tehnologiei.

 • alter ego

  Uau – nici nu am stiut ca iPhone nu e capabil de asa ceva – iar binecunoscutele limitari ale Apple , pt a salva iOS-ul . Asta insemna nu doar consum mai mare de baterie , dar si cateva procese in plus pt multitasking-ul din iOS care e sublim , dar lipseste cu desavarsire .
  Se pare ca Apple a gasit mai greu solutia decat Google sau Samsung , dupa vreo doi ani , ori poate avea nevoie cu adevarat de 2 giga de rami si un processor cu mai multe core-uri , ca sa fie in stare si iOS sa faca ceva mai mult .

 • Srb Srb

  O sa fie ciudat la glume proaste pe strada cand vezi pe cineva trecand pe langa tine cu iphone 6s, zici Hey siri tare :D:D
  dar ma mir, sa nu fie doar prin iOS9 acest feature? este strict pt ip 6s?

 • anonim

  De ce nu implementează acesta funcție la toate modelele lansate pana acum, asa cum au făcut cei de la google. Cred ca stiu motivul, Cine apoi mai cumpara un iPhone nou( nu ca cele noi sunt mai bune ca ale vechi, ma așteptam ca Apple sa ofere totuși înainte de toate ceva nu bun, foarte bun pentru bani care ii dai, dar teapa)

 • Neo

  Iphone-ul nu e pt oricine

 • qwerty99

  @Neo, iPhone-ul este pentru oricine, care are bani sa si-l permită !

 • Srb Srb

  Orice este pt oricine is permite…poate mai putin chestii limited ed sau anumite modele speciale de obiecte/masini/ etc

 • amfetamin

  Se putea sa nu comentezi iarăși contra orice scoate Apple? Lasă-ne te rog pe noi in durerea si necunoașterea noastră cu toate tâmpeniile ce le scoate Apple si fi tu fericit in continuare in galaxia ta!

 • alex alexandru

  eu cred ca alter ego e de fapt Eugeorge…

 • alin229

  amfetamin-tot respectul meu

 • alin229

  si eu sunt de aceeasi parere, “alter ego” e ex. “Eugeorge”