Instaleaza iOS 9.1 beta pe iPhone, iPad si iPod Touch

iOS 9.1 instalareiOS 9.1 beta 1 a fost lansat in cursul noptii trecute de catre compania Apple pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iPhone, iPad si iPod Touch si dupa cum probabil va imaginati deja, teoretic oricine ar trebui sa poata instala noua versiune a sistemului de operare.

Nu am instalat deocamdata iOS 9.1 beta 1 si nu va pot confirma fara dubiu ca procedura va functiona fara probleme, insa toate versiunile beta oferite de catre compania Apple pana acum au putut fi instalate fara probleme fara UDID inregistrat, asa ca nu vad de ce acum lucrurile ar fi diferite.

In aceasta idee, procedura de mai jos ar trebui sa va ajute sa faceti instalarea foarte rapid, cu mentiunea ca este indicat sa faceti un backup al datelor voastre inainte de a incepe deoarece exista oricand posibilitatea ca procesul de instalare sa nu se finalizeze.

Cum instalez iOS 9.1 beta 1

Daca nu mai stiti parola Apple ID-ului cu care ati logat terminalele la Find My iPhone sau aveti nevoie de jailbreak pentru dispozitivele voastre, trebuie sa evitati acest proces deoarece veti pierde jailbreak-ul sau nu veti putea face activarea.

Instaleaza iOS 9 beta 5 pe iPhone si iPad urmand pasii de mai jos :

  1. Descarcați iOS 9.1 beta 1 de aici.
  2. Conectati-vă iDevice-ul la calculator și deschideți cea mai recentă versiune a iTunes.
  3. Faceți un backup folosind-o, sau folosind sistemul iCloud.
  4. Ținând apăsată tasta Shift, sau tasta Option în OS X, apăsați butonul Update/Check for Updates al iTunes apoi selectați ipsw-ul iOS 9.1 beta 1 descărcat anterior.

Dupa ce iTunes finalizeaza procedura ar trebui sa aveti instalat iOS 9.1 beta 1 pe iPhone sau iPad si puteti beneficia de tot ceea ce ofera aceasta versiune a sistemului de operare pentru terminalele noastre..