Prima Pagina iOS 9 Instaleaza iOS 9 GM pe iPhone si iPad

Instaleaza iOS 9 GM pe iPhone si iPad

instaleaza iOS 9 GMV-am spus astazi care sunt impresiile mele despre iOS 9 GM si acum va spun cum puteti instala iOS 9 GM pe iPhone sau iPad, aceasta versiune a sistemului de operare fiind suficient de stabila pentru a fi folosita de catre lumea intreaga.

iOS 9 GM este versiunea finala a iOS 9 pe care Apple o va lansa oficial in 16 septembrie, insa voi o puteti instala chiar de acum si cand iOS 9.0.1 va fi lansat veti putea face Software Update fara probleme, acelasi lucru fiind valabil si daca build-ul final va fi actualizat.

iOS 9 GM poate fi instalat de oricine fara a avea UDID-ul inregistrat in contul unui dezvoltator de aplicatii pentru platforma iOS, compania Apple oferind libertate totala din acest punct de vedere, asa cum face de ceva vreme incoace inclusiv cu versiunile beta.

Instaleaza iOS 9 GM

Desi procedura ar trebui sa se desfasoare fara probleme, va recomand totusi sa faceti un backup terminalelor voastre in calculatoare sau iCloud pentru a fi siguri ca in eventualitatea in care exista probleme, veti avea de unde sa va recuperati datele.

Daca nu mai stiti parola Apple ID-ului cu care ati logat terminalele la Find My iPhone sau aveti nevoie de jailbreak pentru dispozitivele voastre, trebuie sa evitati acest proces deoarece veti pierde jailbreak-ul sau nu veti putea face activarea.

Instaleaza iOS 9 GM pe iPhone si iPad urmand pasii de mai jos :

 1. Descarcați iOS 9 GM de aici.
 2. Conectati-vă iDevice-ul la calculator și deschideți cea mai recentă versiune a iTunes.
 3. Faceți un backup folosind-o, sau folosind sistemul iCloud.
 4. Ținând apăsată tasta Shift, sau tasta Option în OS X, apăsați butonul Update/Check for Updates al iTunes apoi selectați ipsw-ul iOS 9 GM descărcat anterior.

Daca totul a decurs fara probleme, atunci la final ar trebui sa aveti iOS 9 GM instalat in iPhone, iPad si iPod Touch-urile pentru utilizare.

 • radu

  Da eroare si pe 8.4.1, ceva cu un cod 400 care trebuia sa fie cuprins intre 200 si 299. Nu prea inteleg oricum. Am instalat GM dar cu restore si nu cred ca s a instalat corect. Am reveni la 8.4.1

 • Paul

  Eu am profilul de la apple instalat pt public beta si acum imi apare la uodate versiunea 9.1 beta 1

 • geo

  Este la actualizare iOS 9.1 beta eu deja i-l descarc

 • Pingback: Cum instalez iOS 9.1 public beta 1 | iDevice.ro()

 • @Sorin: Trebuie sa castige si baietii aia o paine, ti-am zis in email si repet aici pentru toata lumea, se face instalarea fara UDID.

 • Dragos

  Intr-adevar corect e “Center”… saptamana viitoare 9.0.1 :))

 • @cyvy: Scrie si pe spate ce numar are modelul. Ala trebuie sa mi-l spui.

 • AlexMz98

  Am si eu o intrebare…inainte sa instalez Ios 9 GM trebuie sa dezactivez Find My Iphone si sa pun telefonul in DFU Mode?

 • Nu si nu. Trebuie sa stii totusi parola Apple ID-ului cu care e activat Find My iPhone.
  Tutorialul nu mentioneaza nimic legat de DFU.