iOS 9 vs iOS 9.1 care merge mai bine ?

iOS 9 vs iOS 9.1 care merge mai bineiOS 9 si iOS 9.1 sunt disponibile in momentul de fata pentru iPhone, iPad sau iPod Touch, iar unul este oferit in versiune finala, in timp ce al doilea este oferit in versiune beta pentru iDevice-urile noastre.

Pentru a ne arata care dintre iOS 9 final sau iOS 9.1 beta 1 merg mai bine pe iPhone 4S sau iPhone 5, cineva s-a gandit sa creeze un test de viteza pentru ambele versiuni ale sistemului de operare si in clipul video de mai jos puteti vedea rezultatele obtinute de catre el.

Practic iOS 9 este mai rapid in rularea anumitor functii, in timp ce iOS 9.1 este mai rapid in rularea altor functii, in special a animatiilor, insa in final niciuna dintre cele doua versiuni ale sistemului de operare nu este mai rapida sau mai inceata decat cealalta in utilizarea zilnica.

Mai mult decat atat, un benchmark facut pentru iOS 9 si iOS 9.1 beta 1 pe iPhone 4S si iPhone 5 a dezvaluit faptul ca diferenta in punctajul obtinut de catre cele doua dispozitive este atat de mica incat nimeni nu o va sesiza in utilizarea obisnuita a terminalelor Apple.

Daca totusi doriti sa testati singuri tot ceea ce vedeti in clipul video de mai jos, atunci aici aflati cum puteti instala iOS 9, iar aici aflati cum faceti instalarea iOS 9.1 beta 1 si instalarea iOS 9.1 public beta 1 pe iPhone, iPad sau iPod Touch-uri.

13 COMENTARII

 1. Am facut update la iOS 9 pe iPad Air 2 si iPhone 6 Plus. Extrem de dezamagit! Pe tableta multi tasking-ul este un dezastru fata de versiunile anterioare, bateria tine sub 7 ore. Se pare ca tot Aplle ma convinge incet sa renunt la produsele lor din pacate!!

 2. Am instalat iOS 9 (via iTunes) pe iPhone 5s-ul sotiei. Nu am observat nimic deranjant, in schimb nu mai apare lag-ul la primirea apelului iar autonomia pare mai buna.

 3. Nici eu nu mai am lag la primitea apelurilor si funtioa de reducere a consumului de baterie e foatte buna. Am consumat 15% in 16 h stand by si 1:30 usage. Ma declar multumit pentru varianta ios 9 pe 5S. Are un bug de ui la spotlight care apare ocazional, nu blureaza corect iconitele. Dar nimic foarte deranjant.

 4. Ce chestie bai fratilor,!!!!! Sa stam pe 8,4 acum cand putem pe 9 ., cand aparuse 8.4 sa stam pe 8-8.02 -8.1 ca ala era mai bun, iar cand a aparut 8 trebuia sa stam pe 7 ca era “tun” ………. personal cand am trecut de la 6…. la 8 am regretat amarnic dar conform celor enuntate anterior sa inteleg ca apar din ce in ce mai multe probleme in functionare ? ??? Sa cerem cu totii IOS-ul 6-7 inapoi………….. ca de nu….. bafta sa aveti !!!! Alex

 5. Pe iPhone 5 iOS 9 la prima vedere merge bun,funcții noi etc ,dar după o folosința de câteva zile îți vine sa-l arunci e plin de bug-uri,plus ca bateria suge rău,experiența mea,așteptați vreo 2,3 update-URI la iOS 9 ca sa meargă mai bun dar nici așa nu cred,Rămâneți pe iOS 8.4.1 se mișca criminal..

 6. m facut si eu update la iOS 9 pe un 6 plus, dar din pacate am cateva
  probleme pe partea de soft..la whatsapp, cand il deschid imi apare un
  ecran negru..la centrul de notificari nu pot sterge ce am acolo, chiar
  daca apas pe notificare, tot imi ramane si cand dau “x” tot acolo
  este(in special imi face asa cand am un mesaj neciiti de pe whatsapp, la
  apeluri nepreluate, trebuie sa apas de 3-4 ori pana sa-mi dispara
  notificarea de pe ecran .Ce pot sa-i fac? Multumesc!