iOS 9 vs iOS 9.1 care merge mai bine ?

iOS 9 vs iOS 9.1 care merge mai bineiOS 9 si iOS 9.1 sunt disponibile in momentul de fata pentru iPhone, iPad sau iPod Touch, iar unul este oferit in versiune finala, in timp ce al doilea este oferit in versiune beta pentru iDevice-urile noastre.

Pentru a ne arata care dintre iOS 9 final sau iOS 9.1 beta 1 merg mai bine pe iPhone 4S sau iPhone 5, cineva s-a gandit sa creeze un test de viteza pentru ambele versiuni ale sistemului de operare si in clipul video de mai jos puteti vedea rezultatele obtinute de catre el.

Practic iOS 9 este mai rapid in rularea anumitor functii, in timp ce iOS 9.1 este mai rapid in rularea altor functii, in special a animatiilor, insa in final niciuna dintre cele doua versiuni ale sistemului de operare nu este mai rapida sau mai inceata decat cealalta in utilizarea zilnica.

Mai mult decat atat, un benchmark facut pentru iOS 9 si iOS 9.1 beta 1 pe iPhone 4S si iPhone 5 a dezvaluit faptul ca diferenta in punctajul obtinut de catre cele doua dispozitive este atat de mica incat nimeni nu o va sesiza in utilizarea obisnuita a terminalelor Apple.

Daca totusi doriti sa testati singuri tot ceea ce vedeti in clipul video de mai jos, atunci aici aflati cum puteti instala iOS 9, iar aici aflati cum faceti instalarea iOS 9.1 beta 1 si instalarea iOS 9.1 public beta 1 pe iPhone, iPad sau iPod Touch-uri.