Instaleaza iOS 9.1 public beta 1

instaleaza ios 9.1 public beta 1Chiar daca iOS 9 nu a fost lansat oficial de catre compania Apple, iOS 9.1 public beta 1 este deja disponibil pentru cei dornici de putina „aventira” in momentul de fata, astfel ca oricine poate incerca actualizarea disponibila pentru noi.

Din pacate nu veti gasi nimic revolutionar in iOS 9.1 fata de iOS 9 beta sau iOS 9 GM, iar asta deoarece actualizarea aceasta este dedicata in principal iPad Pro si aduce multe functii pentru tableta care nu sunt in mod normal disponibile pentru terminalele iPhone vandute de Apple.

In ciuda acestui lucru, daca sunteti totusi interesati sa instalati iOS 9.1 public beta 1 pe iPhone, iPad sau iPod Touch, puteti face procedura fara probleme, Apple permitandu-i oricarui utilizator sa instaleze aceasta versiune a sistemului de operare fara restrictii.

Instaleaza iOS 9.1 public beta 1

Inainte de a incepe procedura de instalare iOS 9.1 public beta 1 pe iPhone, iPad si iPod Touch asigurati-va ca aveti minim 1.2 – 1.8 GB de spatiu de spatiu disponibil deoarece instalarea nu va necesita descarcarea a doar cateva sute de MB, iar in final trebuie sa va spun sa faceti totul printr-o conexiune WiFi deoarece veti avea de descarcat un fisier mare.

  1. Acceseaza aceasta pagina.
  2. Logheaza-te cu Apple ID-ul tau.
  3. Alege iOS si fa scroll in jos pana vezi optiunea Download Profile.
  4. Apasa butonul Download Profile.
  5. In momentul in care ti se cere instalarea unui profil de securitate, apasa butonul Install.
  6. Acum vei vedea un mesaj de alerta care cere o repornire a terminalului, el trebuind acceptat.
  7. Dupa repornire navigheaza in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si alege optiunea Download and Install, Descarca si Instaleaza.

La finalul acestui proces veti avea iOS 9.1 public beta 1 instalat in iPhone, iPad si iPod Touch, insa trebuie sa fiti rabdatori deoarece descarcarea fisierelor va necesita timp, iar instalarea nu va fi chiar atat de rapida precum va imaginati.

Articolul precedentiOS 9.1 public beta 1 a fost lansat
Articolul următorCat ocupa 1 minut de filmare 4K cu iPhone 6S ?
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.