EA Games a retras 17 jocuri din App Store

EA Games jocuriEA Games a retras in cursul acestei zile nu mai putin de 17 dintre jocurile vandute in App Store pentru iPhone, iPad sau iPod Touch-urile noastre, miscarea fiind surprinzatoare si fara vreo explicatie clara privind schimbarea de strategie privind vanzarile.

EA Games este unul dintre cei mai populari dezvoltatori de jocuri pentru platforma iOS, astfel ca retragerea acestor jocuri ar putea fi interpretata de unii ca o miscare ce are la baza faptul ca ele nu mai genereaza venituri suficient de mari pentru a fi intretinute.

In realitate jocurile retrase de catre EA Games din App Store au fost dezvoltate cu multi ani in urma si costurile de actualizare cu siguranta nu se mai puteau justifica, asa ca alta explicatie logica eu nu vad pentru aceasta miscare a producatorului.

Mai jos aveti intreaga lista de jocuri retrase de catre EA Games din App Store si avand in vedere actiunea lor e posibil ca titlurile sa nu mai poata fi descarcate nici din iCloud, asa ca daca doriti sa le mai aveti in terminale, ar fi bine sa le salvati in calulatoare prin iTunes.

  1. Bejeweled 2
  2. Burnout™ CRASH!
  3. Dead Space
  4. Don’t Fall Off
  5. Flight Control
  6. Flight Control Rocket
  7. Fly With Me
  8. Lemonade Tycoon
  9. MASS EFFECT™ INFILTRATOR
  10. MMA by EA SPORTS™
  11. Need for Speed Shift
  12. Real Racing
  13. Sims Medieval by EA
  14. Skate It by EA
  15. Spore™ Creatures
  16. Spore™ Origins
  17. SPY Mouse