iPad Pro este mai rapida decat 80% din laptop-uri

8

iPad Pro rapida 80 laptopiPad Pro este mai rapida decat 80% dintre laptop-urile vandute in ultimul an in lumea intreaca, conform companiei Apple, si afirmatia se va dovedi a fi adevarata dupa ce produsul va fi disponibil in magazine.

De ce spun acest lucru ? Ei bine pentru ca noul chip A9X al iPad Pro are putere de procesare foarte mare, pentru ca iPad Pro are 4 GB RAM, dar si pentru ca iPad Pro are un nou controller care ofera viteze de transfer de date foarte mari pentru utilizatorii care o vor folosi.

Apple sustine ca a implementat in iPad Pro un nou tip de controller pentru mediu de stocare, acesta avand performante similare cu cele oferite de catre controllerele disponibile in laptop/PC-urile care folosesc medii de stocare SSD standard sau SSD PCI-e si ofera viteze de transfer de peste 1 GB/s.

Desigur ca deocamdata nimeni nu stie ce fel de viteze de transfer de date ofera iPad Pro, insa chip-ul A9X este atat de rapid incat poate procesa fisiere mari cu viteza crescuta, astfel ca multi vor ramane probabil foarte surprinsi de performantele tabletei.

The A9X chip is capable of processing data so quickly, it demanded a new memory architecture. iPad Pro features a revamped storage controller that helps deliver performance better than some desktop computers. This increases read and write speeds, so you can quickly open even the largest files. Like the big 4K movie you just edited or all the RAW images you imported from your HD camera.

iPad Pro va fi lansata de catre compania Apple in luna noiembrie pe piata la preturi ce incep de la 799 de dolari in SUA si ajung pana la aproximativ 1150 de dolari.