Precomenzile pentru iPhone 6S incep maine

precomanda iPhone 6S

Precomenzile pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi initiate in cursul zilei de maine de catre compania Apple, cei din Cupertino urmand a le permite utilizatorilor din 12 tari de pe glob sa cumpere noile produse.

Precomenzile pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi disponibile incepand de maine in : United States, United Kingdom, Australia, Canada, France, Germany, Hong Kong, Japan, New Zealand, Puerto Rico, Singapore si China.

Apple sustine ca precomenzile vor fi initiate la ora 12:01 ora locala din San Francisco, iar in baza acestei specificatii trebuie sa va organizati pentru a face o precomanda cand se deschide sesiunea, terminalele urmand af i vandute extrem de repede dupa deschiderea magazinului online.

Daca in SUA precomenzile incep la ora 12:01, in Europa Apple Store-urile vor fi deschise simultan cu cel din SUA, iar in general vorbim despre initierea precomenzilor la ora 10 dimineata, ora Romaniei, indiferent de tara europeana sau straina in care sunt puse terminalele in vanzare.

iPhone 6s pre-order begins at 12:01 a.m. PDT on September 12. When you buy an iPhone, you need to provide some information about your wireless account. You can get ready for pre-order by entering your details now and checking your account status and upgrade eligibility.

Asa a actionat Apple in anii trecuti, insa avand in vedere ca anul acesta a schimbat data de lansare la doua saptamani dupa prezentarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus, orice este posibil in momentul de fata, asa ca daca doriti sa faceti o precomanda dintr-una dintre tarile de mai sus, ar fi bine sa fiti online la ora locala 12:01 AM(00:01) pentru a vedea daca Apple Store-ul permite initierea precomenzilor.

Acestea fiind spuse, ce model al iPhone 6S sau iPhone 6S Plus intentionati sa cumparati ?