Prima Pagina Vodafone Internet gratuit de la Vodafone, primele statistici

Internet gratuit de la Vodafone, primele statistici

internet gratuit Vodafone doua zileVa spuneam ieri ca in acest weekend aveti parte de internet gratuit de la Vodafone daca sunteti unul dintre clientii binecunoscutului operator de telefonie mobila din Romania, iar in cu doar cateva ore in urma reprezentantii sai au oferit si primele statistici privind utilizarea.

Conform Vodafone, traficul de internet a crescut cu pana la 22% dupa ora 00:01 cand promotia cu internet gratuit a devenit activa si pana la ora 08:00 dimineata, perioadele cu trafic cel mai mare inregistrandu-se intre 00:01 – 02:00 si 04:00 si 06:00.

Avand in vedere orele tarzii nu pot decat sa-mi imaginez ca foarte multa lume a lasat la descarcat de pe internet divers continut multimedia, insa acest lucru nu prea conteaza si interesant va fi de vazut cum evolueaza utilizarea pe parcursul acestei zile.

Vodafone Romania este unul dintre cei mai mari operatori de telefonie mobila din tara cu milioane de abonati ai serviciilor mobile, asa ca ma astept ca traficul de internet macar sa se dubleze in cursul acestor doua zile fata de aceeasi perioada a saptamanii trecute.

Oricine beneficiaza de internet gratuit de la Vodafone in 12 si 13 septembrie indiferent ce abonament sau cartela are, indiferent daca foloseste o conexiune 3G sau 4G, asa ca daca sunteti clienti ai operatorului, ar fi bine sa va ganditi sa profitati de oportunitatea de a testa internetul.

UPDATE: Intre 08:00 si 12:00 traficul de internet in reteaua Vodafone a crescut cu 30%, Bucuresti, Ilfov, Brasov si Timisoara inregistrand cele mai mari cresteri.

 

UPDATE 2: Vodafone anunta ca traficul de date generat in retea a inregistrat o valoare record, fiind cu 30% mai mare decat orice alta valoare inregistrata pana in prezent, ieri la ora 20:00 fiind inregistrat cel mai mare numar de utilizatori activi simultan.

 • iulian

  mai putin cei fara credit

 • @catant: Presupun ca trebuie sa il activat deja pe abonament/cartela, altfel nu iti activeaza ei automat.

 • Srb Srb

  Multi prieteni care nu au abonamente 3g au primit 4g deja de vreo 2 luni
  cerceteaza in settings-cellular

 • Liviu Verestiuc

  Subscriu ca la cei fără credit nu le merge internetul. Testat cu 3 telefoane smartphone diferite. Un Nokia Lumină 625, un Samsung I9100 și un Motorola G2. Se instaurează automat setările pt internet , mms etc….însă deloc internet.
  Alte cartele de Digi și Orange merg brici.
  Oricum mă așteptăm să nu îmi meargă, pt ca nu mai am credit. Poate în alte orașe merge, dar la Iași nu merge la cei fără credit.
  Nu aveam nevoie de internet, vroiam doar să verific cât le merge “țeava” cu Ookla Test Speed pe 3G pe 4G nici nu sperăm să fac teste.
  Drăguț gestul celor de la Vdf, au făcut mulți oameni fericiți.

 • Pingback: Testeaza gratuit internetul Vodafone | iDevice.ro()

 • Pingback: Vodafone anunta un record de trafic de date | iDevice.ro()