Prima Pagina Vodafone Testeaza gratuit internetul Vodafone

Testeaza gratuit internetul Vodafone

internet gratuit Vodafone test doua zileIn aceste momente Vodafone ofera internet gratuit intregii baze de clienti dornici sa-i testeze serviciile, traficul intern al retelei crescand cu 50% in cursul ultimei zile, astfel ca vorbim despre un proiect care pare sa aiba succes.

Pentru ca Vodafone doreste sa atraga cat mai multi clienti spre reteaua sa, operatorul de telefonie mobila a decis sa ii permita oricui sa testeze gratuit interentul sau timp de 2 zile cu un SIM dedicat care este oferit gratuit persoanelor dornice sa participe la test.

In aceasta idee, magazinele Vodafone din toata tara vor oferi SIM-uri gratuite persoanelor care le viziteaza si doresc sa beneficieze de promotie, iar timp de 24 de ore acele SIM-uri vor oferi posibilitatea de a naviga nelimitat pe internet, probabil si la viteze 4G.

Doar magazinele Vodafone vor oferi SIM-uri gratuite, nu si cele ale partenerilor companiei, astfel ca daca veti dori sa beneficiati de promotia cu internet gratuit de la Vodafone, va trebui sa cautati un magazin al operatorului care este deschis in orasul vostru.

Ca sa fiu sincer, initiativa celor de la Vodafone este laudabila in conditiile in care Orange nu a oferit promotii similare in ultimii ani, iar cei de la Telekom/Cosmote nu cred ca au avut vreodata o promotie prin care sa ofere internet gratuit propriilor clienti.

Promotia ar trebui sa fie initiata in zilele urmatoare in toata tara, asa ca daca vizitati un magazin Vodafone si inca nu va poate fi oferita o cartela noua cu care sa beneficiati de internet gratuit, ar fi bine sa mai aveti putina rabdare pana cand toata lumea va fi informata.

In aceasta idee, va spun si ca intreaga promotie pare sa aiba la baza faptul ca accesul gratuit la internet este oferit timp de 2 zile doar pe cartele noi, iar asta deoarece actualii clienti au beneficiat in acest weekend de acces gratuit la internet nelimitat.

 • sorin167

  Din păcate chiar astăzi am fost in Plazza sa-mi schimb simul si nu am primit nimic gratis din partea lor.

 • Azi inca e valabila promotia cealalta. Oricum, SIM-ul asta e separat si trebuie sa il ceri.

 • kultrax

  Orange-ul are 7 zile pe luna net nelimitat deci gratis

 • doru

  la telekom avem 1 tb bonus la cartela … asa ca vodafone sa ma pupe-n … stiti voi unde,cu promotia lor.

 • alex

  Te grabesti cu afirmatiile Dorule!!?? ., Am de un an si jumate un abonament nelimitat la telekom si sunt dezamagit total ( de aprok 6-8 luni sunt praf,, netul e zob iar pe televiziune desi aveam initial o paleta bogata de canale m-am trezit cu 80% taiate ., Raspunsul operatorilor Telekom ” asta e noua politica ” adica traduc eu : ” banii ti-am luat acum 2 ani servicii ciuciu taica ” . Vezi tu nu sunt singurul in situatia asta.Cauta si tu pe bloguri si o sa vezi cati sunt nemultumiti si cati din ei schimba operatorul. Treaba e ca exista unul pe piata care suge incredibil de multi clienti in fiecare zi.(si eu o sa ma portez curand! ), si se pare ca , , concurenta adica orange si voda . , sunt destepti si iau masuri in consecinta ( bravo lor !!!! ) Crede-ma si in vest (poti verifica ) sunt cei mai scumpi!! Am destui colegi care debarca sau vor debarca de la ei ,,, inca marketingul cu telefoanele oferite mai atrage ceva clienti dar nu o sa mai tina mult nici asta plus ca operatorul la care ma refer va imbunatati net semnalul in cateva saptamani si sa te tii atunci. Oricat vrem sau ne place un operator tot pretul si calitatea serviciilor determina nr de clienti. Surprinzator dar nemtii de la telekom se pare ca nu inteleg asta mai ales intr-o tara saraca ca a noastra . Bafta tuturor.!!!!