Testeaza gratuit internetul Vodafone

internet gratuit Vodafone test doua zileIn aceste momente Vodafone ofera internet gratuit intregii baze de clienti dornici sa-i testeze serviciile, traficul intern al retelei crescand cu 50% in cursul ultimei zile, astfel ca vorbim despre un proiect care pare sa aiba succes.

Pentru ca Vodafone doreste sa atraga cat mai multi clienti spre reteaua sa, operatorul de telefonie mobila a decis sa ii permita oricui sa testeze gratuit interentul sau timp de 2 zile cu un SIM dedicat care este oferit gratuit persoanelor dornice sa participe la test.

In aceasta idee, magazinele Vodafone din toata tara vor oferi SIM-uri gratuite persoanelor care le viziteaza si doresc sa beneficieze de promotie, iar timp de 24 de ore acele SIM-uri vor oferi posibilitatea de a naviga nelimitat pe internet, probabil si la viteze 4G.

Doar magazinele Vodafone vor oferi SIM-uri gratuite, nu si cele ale partenerilor companiei, astfel ca daca veti dori sa beneficiati de promotia cu internet gratuit de la Vodafone, va trebui sa cautati un magazin al operatorului care este deschis in orasul vostru.

Ca sa fiu sincer, initiativa celor de la Vodafone este laudabila in conditiile in care Orange nu a oferit promotii similare in ultimii ani, iar cei de la Telekom/Cosmote nu cred ca au avut vreodata o promotie prin care sa ofere internet gratuit propriilor clienti.

Promotia ar trebui sa fie initiata in zilele urmatoare in toata tara, asa ca daca vizitati un magazin Vodafone si inca nu va poate fi oferita o cartela noua cu care sa beneficiati de internet gratuit, ar fi bine sa mai aveti putina rabdare pana cand toata lumea va fi informata.

In aceasta idee, va spun si ca intreaga promotie pare sa aiba la baza faptul ca accesul gratuit la internet este oferit timp de 2 zile doar pe cartele noi, iar asta deoarece actualii clienti au beneficiat in acest weekend de acces gratuit la internet nelimitat.