Prima Pagina Vodafone Vodafone ofera internet gratuit in 12 si 13 septembrie

Vodafone ofera internet gratuit in 12 si 13 septembrie

Vodafone doua zile internet gratuitV-am spus saptamana trecuta ca Vodafone ofera internet gratuit in 12 si 13 septembrie pentru toti clientii care ii folosesc serviciile de telefonie mobila, iar promotia incepe diseara la ora 00:01, ora Romaniei.

Incepand de atunci si pana in 13 septembrie la ora 23:59 oricine va putea naviga gratuit pe internet din reteaua Vodafone la viteza maxima admisa de catre abonamentul sau de telefonie mobila sau optiunea prepay, astfel ca puteti beneficia din plin de oferta operatorului.

Vodafone este primul operator de telefonie mobila din Romania care ofera un weekend de internet gratuit pentru toti clientii sai, iar initiativa este demna de lauda si cu siguranta va convinge unii clienti sa-si creasca traficul de date alocat in abonament sau viteza de navigare pe internet.

Avand in vedere ca oferta va fi disponibila pentru toti utilizatorii serviciilor Vodafone, oricine va putea beneficia de aceasta campanie a celor de la Vodafone in urmatoarele doua zile, asa ca va recomand sa le testati reteaua daca aveti o cartela Vodafone disponibila.

 • Bogdan

  Ar fi interesant sa se organizeze macar o zi de internet gratuit pe an

 • daniel

  merge brici

 • Dabija

  Nu stiu ce sa zic
  Peste tot este wireless
  Niciodata nu am depasit tragicul
  Si nu fac economie sau sa tin evidenta….

 • Pingback: Internet gratuit de la Vodafone, primele statistici | iDevice.ro()

 • outsider

  Doar ca retele wi-fi nu sunt sigure.